Yer
İstanbul
Selamlar arkadaşlar,

Burdaki yazımı beğenmeyin steamden +rep yazın lütfenn.

Bildiğiniz gibi çok yakında çıkacak olan rekabetçi MMOFPS oyunu Wardogs için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. Takım bazlı mekanikleri ve dinamik yapısıyla uzun saatler gömeceğimiz bir oyuna benziyor.

Böyle anlık iletişimin ve taktiksel yönetimin önemli olduğu online oyunlarda dil bariyeri yaşamamak, menüleri ve ekipman ekranlarını hızlıca kavramak çok önemli. Türkiye'de de oyunu bekleyen ciddi bir kitle var ve oyunun resmi dil seçenekleri arasında Türkçe bulunmuyor.

Geliştiricilerin erken erişim sürecinde veya çıkışta yerelleştirme adım atması için Steam topluluk sayfasında bir konu açtım. Sesimizi ne kadar erken duyurursak, Türkçe dil desteği eklenme ihtimali o kadar artar.

Aşağıda bıraktığım linkten konuya gidip "+rep" yorum yaparak destek olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler!

Eksta olarak testlere katılmak isteyenler için link: WARDOGS // Tactical All Out Warfare FPS

Gemini_Generated_Image_7hu9nw7hu9nw7hu9.webp

Son düzenleme:
Etkisi olsa dahi oyunu oynamayacak kişilerin destek vermesi uzun vadede Türkçe destekli oyun isteyen kitleye yarardan çok zarar getirir. Adamlar 10.000 talep görecek bir getirecekler 100 kişi sonra bunun gibi 2-3 örneği gören firmalar bu tür Türk taleplerini ciddiye almamaya başlayacak. Tabii şahsi düşüncem bu, başarılar.

Etkisi olsa dahi oyunu oynamayacak kişilerin destek vermesi uzun vadede Türkçe destekli oyun isteyen kitleye yarardan çok zarar getirir. Adamlar 10.000 talep görecek bir getirecekler 100 kişi sonra bunun gibi 2-3 örneği gören firmalar bu tür Türk taleplerini ciddiye almamaya başlayacak. Tabii şahsi düşüncem bu, başarılar.

Kesinlikle böyle düşünmeyin Türkiye'de büyük bir MMOFPS açlığı ve kitlesi var bu oyunun fiyatı da düşük olacak dediler optimizasyona milleti bayılmış oyun yağ gibi akıyormuş kapalı beta destekleri yapılıyor şu anda temmuz ayındada oyun cıkışını yapacak MMOFPS grubuna yeni bir soluk getireceği konuşuluyor biz türklerin dili neden olmasın böyle bakarsak bizim işimiz yaş. 007 sırf Türkçe dil diye aldım 1 kere acıp oynamadım ama öyle düşün :D.

Bundan sonra Türkçe olmayan oyunları almayalım ya bu ne parasını verdiğimiz şeyi dilimizde oynamak için çile çekiyoruz.