RewAdIs Çeviri

Başarılı
Makaleler
1

Bu çeviri, 12 Ocak'ta SPONSOR ÇEVİRİ altında yayınladığımız Warhammer 40,000: Space Marine - Anniversary Edition çevirimizin 10 Haziran 2025'te yayınlanan Master Crafted Edition remastered sürümüne uyarlanmasıdır.

Anniversary Edition Çeviri Konusu

Çevirmen: rewold20
Test: rewold20 - ISKA
Sponsor: Ö. M. A.

Çeviri Notları:

• Artık bu sürümde çeviriyi 2K ve 4K'da oynayabilirsiniz.
  • Çeviri güncel olduğu için olduğu gibi remastered sürüme aktarılmıştır. Bu nedenle Çoklu Oyuncu ile ilgili sıkıntılar bu sürümde de devam etmektedir.
  • Çeviri ilaçlı sürümde çalışmaktadır. Gamepass'ta denenmemiştir.

Çeviri ve uyarlama konusunda emeği geçen herkese teşekkürler ancak Türkçe yamayı hiçbir şekilde kuramıyorum. Başlatıcının en son, güncel sürümünü indirdim. İlk baş AVG antivirüs uygulaması virüs olarak algıladı. Ardından karantinadan geri yükleyip, istisna olarak işaretledim ve yönetici olarak tekrardan başlattım. Bu sefer açıldı ancak görsellerin hiçbiri yüklenmiyor maalesef. Dolayısıyla Türkçe yamayı da kuramıyorum. Telegram grubunuzdan bahsetmiş olduğunuz çözüm yöntemlerinin hiçbiri de işe yaramıyor.

Sebebini bilmediğim bir şekilde bilgisayarı da az bir şey yavaşlattı. VirüsTotal üzerinden baktığımda da 50'den fazla motorun virüs olarak algıladığını fark ettim. İçinde herhangi bir zararlı bulunmadığına emin miyiz? Bunu nasıl garanti edebiliyorsunuz? Neyseki bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra yavaşlama problemi ortadan kalktı ama bir anlığına gerçekten de zararlı içerebileceğini düşündüm.

Şu yamanın kurulmaması ve görsellerin yüklenmemesi problemine çok daha etkili bir çözüm yöntemi bulmanız gerekiyor.