RewAdIs Çeviri

Başarılı
Makaleler
1

SEGA'nın demirbaş IP'lerinden biri olan Warhammer 40k serisinin Space Marine oyunun çevirisi REWADIS farkıyla SPONSOR ÇEVİRİ altında sizlerle buluşacak.

Çevirmen: rewold20
Test: rewold20 - ISKA
Sponsor: Ö. M. A.
Çeviri 22 Ocak'ta Launcher üzerinden yayınlanmıştır!

Yama Notları:

• Çeviri Steam'de Anniversary Edition sürüme; Amazon'daysa temel sürüme uyumludur. Malum sürümde denenmemiştir.
  • Çeviri FHD çözünürlüğe uyumludur. Aşağı ya da yukarı çözünürlükte font bozulacağından dolayı oyun deneyiminizi olumsuz yönde etkileyecektir.
  • Çevirinin nasıl kurulacağı ve hangi ayar yapılması gerektiği Launcher'da yazılıdır. Oradaki yönergeleri takip edin.
  • Çoklu oyuncu bölümü çevrilse de mod yüklü olduğu için kapalı olacaktır. (Çoklu oyuncu çeviri yerleri bu nedenle test edilememiştir.)

Launcher link: RewAdIs Launcheri v0.5
Telegram link: Telegram

Son düzenleme:
Konuya oyunun bağlantısını da ekler misiniz? Serinin çok oyunu olduğundan ilk oyun olup olmadığını anlayamadım. Ayrıca yazı şeklinde eklemek yerine, direkt ekleyip Sosyal'in bağlantı ön izlemesi oluşturması iyi olur. Genelde kullanıcılar bu bağlantıları gözlerden kaçırabiliyor.

Ayrıca Kasperksy halen launcheri siliyor. Anonymous hariç tüm bu yama launcherlerinde sorun çıkarıyor. Buna da bir çözüm lazım. Çünkü Kaspersky uygulamayı taramayı kapatmayı bayağı karmaşıklaştırdı. Ben bile çoğu zaman beceremiyorum. Basit kullanıcı bunlar ile uğraşmaz.

Konuya oyunun bağlantısını da ekler misiniz? Serinin çok oyunu olduğundan ilk oyun olup olmadığını anlayamadım. Ayrıca yazı şeklinde eklemek yerine, direkt ekleyip Sosyal'in bağlantı ön izlemesi oluşturması iyi olur. Genelde kullanıcılar bu bağlantıları gözlerden kaçırabiliyor.

Ayrıca Kasperksy halen launcheri siliyor. Anonymous hariç tüm bu yama launcherlerinde sorun çıkarıyor. Buna da bir çözüm lazım. Çünkü Kaspersky uygulamayı taramayı kapatmayı bayağı karmaşıklaştırdı. Ben bile çoğu zaman beceremiyorum. Basit kullanıcı bunlar ile uğraşmaz.
Space Marine'in 2 oyunu var zaten, ikinci oyunu 2024'te çıktı ve resmi Türkçe. Videoyu da eklediğim için buna gerek duymadım.

Launcher konusuna gelirsek diğerlerinden hariç tuttuğunuz launcherda da aynı sorun mevcut. Sorunun farkındayız, çözüm için uğraşıyoruz.

Herkese selamlar!

Çeviri, söz verdiğimiz üzere bugün Launcher'da "sponsor çeviri çatısı altında" yerini almıştır. Eğer sizin de çevrilmesini istediğiniz bir oyun varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yama Notları:

• Çeviri Steam'de Anniversary Edition sürüme; Amazon'daysa temel sürüme uyumludur. Malum sürümde denenmemiştir.
  • Çeviri FHD çözünürlüğe uyumludur. Aşağı ya da yukarı çözünürlükte font bozulacağından dolayı oyun deneyiminizi olumsuz yönde etkileyecektir.
  • Çevirinin nasıl kurulacağı ve hangi ayar yapılması gerektiği Launcher'da yazılıdır. Oradaki yönergeleri takip edin.
  • Çoklu oyuncu bölümü çevrilse de mod yüklü olduğu için kapalı olacaktır. (Çoklu oyuncu çeviri yerleri bu nedenle test edilememiştir.)

Son düzenleme:
Bu dönemde 1080 kullanan çok az kişi kaldı ki yama 1080 dışında font hatası verecektir yazmışsınız bunu düzeltme şansınız var mı?
Steam'da en çok 4060-5060 gibi kartlar kullanıyor. Bu kartlar da 1080P kartı olduğundan halen en yaygın çözünürlük.

Bence oyunun eskiliğinden dolayı 1080P üstünde ayarlama yapamıyor olabilirler. Her ne kadar bazı iyileştirme güncellemesi de alsa oyunun çıkış tarihi 2011.

Bu dönemde 1080 kullanan çok az kişi kaldı ki yama 1080 dışında font hatası verecektir yazmışsınız bunu düzeltme şansınız var mı?
Geçen aylarda aynı oyunun Master Crafted sürümü çıktı. Çeviriyi bu sürüme uyarladık ve bu sorunu çözdük. Ama bu oyunda öyle bir durum yok.

Steam'da en çok 4060-5060 gibi kartlar kullanıyor. Bu kartlar da 1080p kartı olduğundan halen en yaygın çözünürlük.

Bence oyunun eskiliğinden dolayı 1080p üstünde ayarlama yapamıyor olabilirler. Her ne kadar bazı iyileştirme güncellemesi de alsa oyunun çıkış tarihi 2011.

Hocam sen yanlış anladım yama uygulamasında sadece 1080 de Türkçe yama çalışmaktadır. Üst çözünürlüklerde font hatası vermektedir yazılmış. Bende o yüzden bu yorumu yaptım.

Geçen aylarda aynı oyunun Master Crafted sürümü çıktı. Çeviriyi bu sürüme uyarladık ve bu sorunu çözdük. Ama bu oyunda öyle bir durum yok.
Teşekkür ederim ben sadece uygulamada o uyarıyı verdiği için indirim yüklemedim.

Hocam sen yanlış anladım yama uygulamasında sadece 1080 de Türkçe yama çalışmaktadır. Üst çözünürlüklerde font hatası vermektedir yazılmış. Bende o yüzden bu yorumu yaptım.

Teşekkür ederim ben sadece uygulamada o uyarıyı verdiği için indirim yüklemedim.
Hiç sorun değil. Oyun ps3 döneminden o nedenle böyle hatalarla karşı karşıya olması normal.

Tüm tarayıcılar Launcherin virüslü olduğunu söylüyor. Bence yamayı eski vakitlerdeki gibi paylaşmanız daha yararlı olacak.