PANDACIKESPOR

Çalışkan
Selam arkadaşlar, Cloudflare WARP benzeri uygulama arıyorum çünkü WARP aylardır konumumu Fransa olarak gösteriyordu fakat 3 gündür İstanbul ayarlamış kendisi. tamamen WARP gibi olan uygulama arıyorum, şimdiden teşekkürler.

WARP senin konumunu değiştirmez IP ni gizler ama bazı siteler görmeye hala devam eder. Yanlış değilsem seni gösterdiği konum bağlandığı Cloudflare sunucusunu gösteriyor.
Sen direkt VPN arıyorsun.
Ücretli alırım diyorsan Kaspersky VPN'in Türkiye fiyatlandırması vardı diye hatırlıyorum. Onun dışında Proton VPN de güzel. Bir ara yasaklıydı bizde şimdi nasıl bilmiyorum. Ama bedava olarak en sevdiğim VPN'di Proton.

WARP senin konumunu değiştirmez IPni gizler ama bazı siteler görmeye hala devam eder. Yanlış değilsem seni gösterdiği konum bağlandığı Cloudflare sunucusunu gösteriyor.
Ücretli alırım diyorsan Kaspersky VPN'in Türkiye fiyatlandırması vardı diye hatırlıyorum. Onun dışında Proton VPN de güzel. Bir ara yasaklıydı bizde şimdi nasıl bilmiyorum. Ama bedava olarak en sevdiğim VPN'di Proton.

Evet ben Cloudflare sunucusunu Fransa kalmasını istiyorum fakat bu mümkün değil sanırım dediğin VPN'leri denedim ücretli bile hatta fakat WARP gibi değiller en azından geliştirdiğim uygulama için WARP benzeri bir çözüm lazım.

WARP senin konumunu değiştirmez IP ni gizler ama bazı siteler görmeye hala devam eder. Yanlış değilsem seni gösterdiği konum bağlandığı Cloudflare sunucusunu gösteriyor.
Proton VPN bazı İSS'lerde Wireguard protokolüyle çalışmıyor. OpenVPN protokolüyle çalışıyor.