ubiquitous

Uzman
GoodbyeDPI + WARP 1.1.1.1 ikilisini kullanıyorum. Dün bir gitti o gidişten sonra bir anda çalışmaya başladı. WARP uygulamasında WARP özellikli olanı kullanınca o çalışıyor ama çok ping çıkıyor. Nasıl çözerim? Ayarlardan DNS yapıp GoodbyeDPI açınca da çalışmıyor.

GoodbyeDPI + WARP 1.1.1.1 ikilisini kullanıyorum. Dün bir gitti o gidişten sonra bir anda çalışmaya başladı. WARP uygulamasında WARP özellikli olanı kullanınca o çalışıyor ama çok ping çıkıyor. Nasıl çözerim? Ayarlardan DNS yapıp GoodbyeDPI açınca da çalışmıyor.
İnterneti resetleyip tekrar kurdugumda düzelmişti benim aynı sorunu yaşadım.

WARP ile goodbye niye kullanıyorsunuz? Tek goodbye kullanın. Düz yaptığınızda çalışmıyorsa DNS girip GoodbyeDPI kurabilirsiniz.

WARP uygulaması da bunun aynısına yarıyor zaten. Dediğinizi denedim ama olmadı.

WARP'ı silin veya kapatın. GoodbyeDPI service remove yönetici calıstırın bilgisayarı yeniden baslatın videodaki linkten Türkiye versiyonunu tekrar indirip masaüstüne çıkartın. Service install yaptıktan sonra Discord'a girmeye çalışın girmiyorsa DNS girip deneyin çalışmama ihtimali yok. WARP ile GoodbyeDPI farkı ping.