Uygulama verilerini sıfırladım, VPN profilini silip tekrar kurdum, Adguard DNS devre dışı bırakıp denedim ancak yok. Çalışmıyor. Wi-Fi Turkcell Superbox, mobil veride de Turkcell var onu da denedim onda da calismiyor. Sizler de kontrol edebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?ŞenolGüneş
Üstün
Modem ara yüzüne girmeyi deneyin ve oradan değiştiriliyor muymuş bir bakın isterseniz.
DeadlyMania7 65
Bilgin
Sadece Türk Telekom'da çalışıyor sanırım, en azından mobil veride.
Yok bende çalışmıyor.
ŞenolGüneş
Üstün
Görüntü açılmıyor fakat DNS değiştirmek için "DHCP Sunucu" kısmına gelip değiştirmeniz lazım, en azından bende öyle.
- Makaleler
- 7
Görüntü açılmıyor fakat DNS değiştirmek için "DHCP Sunucu" kısmına gelip değiştirmeniz lazım, en azından bende öyle.
Yanlışlikla silmisim.
Arti tusuna bastigimda saglayici adresi girmemi falan istiyor(web adresi olarak). Galiba devre disi birakilmis.
ŞenolGüneş
Üstün
Bu konu hakkında bilgim yok, kendi modemim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Modem modelini internete yazarak DNS değiştirme işlemine bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 72985
Yanlışlikla silmisim.
Arti tusuna bastigimda saglayici adresi girmemi falan istiyor(web adresi olarak). Galiba devre disi birakilmis.
Modem hangi marka?
- Makaleler
- 1
Siteleri hızlı yüklemesi harici bir şeye yaradığı yok, VPN harici alternatif bulamadım.Peki modem arayuzunden DNS ayarlaması yapmam mumkun mu?
DeadlyMania7 65
Bilgin
ZyXEL. Arada bir bağlanıyor da bazen çalışmıyor. Benim arkadaşa çılmışyor dediğim kısım mobil veri için.