DrosairVRS
Başarılı
WARP Zero Trust kullanıyorum ama Discord'da pingim bazen 5000, ortalama 1000 arası değişiyor. Ne yapmalıyım?
Goodbyedpi Kullanın. Hiç Ping YapmıyorWARP Zero Trust kullanıyorum ama Discord'da pingim bazen 5000, ortalama 1000 arası değişiyor. Ne yapmalıyım?
Servis sağlayıcınız nedir?WARP Zero Trust kullanıyorum ama Discord'da pingim bazen 5000, ortalama 1000 arası değişiyor. Ne yapmalıyım?
Superonline.
Splitwire Turkey ByeDPI DLL kurulumunu veya Zapret kurulumunu deneyebilirsiniz.Superonline.
Hocam, Roblox'ta problem yaratıyor bende.
hocam zapret çok güzel çalışıyodu ama fortnite eac hata veriyor goodbyedpida aynı şekilde kendini kapatıyor.Splitwire Turkey ByeDPI DLL kurulumunu veya Zapret kurulumunu deneyebilirsiniz.
ByeDPI isim benzerliği yanıltmasın GoodbyeDPI ile aynı değil.
ByeDPI DLL deneyin hocam sadece Discord'a etki eder, tarayıcı tünellemeyi açarsanız bir de tarayıcılara etki eder.hocam zapret çok güzel çalışıyodu ama fortnite eac hata veriyor goodbyedpida aynı şekilde kendini kapatıyor.
ByeDPI DLL deneyin hocam sadece Discord'a etki eder, tarayıcı tünellemeyi açarsanız bir de tarayıcılara etki eder.
Evet bende sorunsuz çalışıyor şuanda fakat Telekom altyapısındayım, farklılık gösterebilir. Deneyin çalışmazsa kaldırması çok kolay gelişmiş sekmesinden kaldırabiliyorsunuz.