Black Ops 6'yı oynadım hem hikaye hem mıltiplayer modunda hiçbir haritada sorun yaşamadım. Warzone'da rebith island ve diğer haritalarda da sorun yok ama Urkzistan'da %1 FPS sürekli tekliyor.
Oyunu oynayan biri varsa bu durum bana mı özgü yoksa genel bir sorun mu söyleyebilir mi?
Sistem ne? Performans şu an Urzikhstan'da genel olarak kötü ve voice chat modunun all loby değil de partyde ayarlı olduğuna ve aynı zamanda kapalı olduğuna dikkat edin.
Sistem ne? Performans şu an Urzikhstan'da genel olarak kötü ve voice chat modunun all loby değil de partyde ayarlı olduğuna ve aynı zamanda kapalı olduğuna dikkat edin.
Voice chat party only olarak ayarladım. Kapatmam gerekiyorsa komple kapatıp denerim. Rtx 4070 gpu 7700 işlemci var her şey low ayar 250 fps alıyorum zaten ama urkzistan'da droplar oluyor. Onun dışında hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum.
Voice chat party only olarak ayarladım. Kapatmam gerekiyorsa komple kapatıp denerim. Rtx 4070 gpu 7700 işlemci var her şey low ayar 250 fps alıyorum zaten ama urkzistan'da droplar oluyor. Onun dışında hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum.
Yok hocam dokunmadım. Voice chat'i komple kapattım değişen bir şey olmadı. Ayrıca sorun menüde başlıyor fringe range'te de devam ediyor. Yani çok garip. Diğer haritalara girince normal akıyor ama. 3 gündür böyle ama güncelleme vs getirmiyorlar ki zaten öncelikleri konsol oyuncuları pc çok umursamıyor adamlar.