Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Cihaz
Poco X3 NFC
Merhaba, az önce Watch 4 Classic 46mm satın aldım fakat internette bazı kişilerin bağlantı problemi yaşadığını gördüm. Böyle bir şey yaşanma ihtimali nedir acaba? Ayrıca "Sorun olmaz, kullanabilirsin." derseniz saatin Samsung cihaz olmadığı için kısıtlanacak özellikleri nelerdir acaba? Ona göre iptal edeceğim siparişi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Watch 5 (6'da olabilir emin değilim) ve sonrasında Samsung dışı cihazlar desteklenmiyor yani Watch 4 kullanılabilir.
Bu bilgi yanlış. Galaxy Watch 4 modeli ile iOS işletim sisteminde kullanılamaz, Android ile kullanılabilir.

Google Play'den WearOS ve Samsung Gear uygulaması yardımı ile WearOS işletim sistemine sahip Samsung saatler Android işletim sistemi çalıştıran ve yukarıda bahsettiğim uygulamaları açabilecek güçte olan her cihaz ile uyumludur.

Bu bilgi yanlış. Galaxy Watch 4 modeli ile iOS işletim sisteminde kullanılamaz, Android ile kullanılabilir.
Android olan cihazlarla kullanılıyor zaten, bunu bilmeyen yok diye düşünüyorum. Zaten konu sahibi de POCO için sormuş ben POCO için cevap verdim.

Android olan cihazlarla kullanılıyor zaten, bunu bilmeyen yok diye düşünüyorum. Zaten konu sahibi de POCO için sormuş ben POCO için cevap verdim.

Tansiyon EKG gibi özellikler kullanılamaz gibi şeyler okumuştum fakat benim asıl takıldığım direkt saat ile telefon arasında bağlantı kuramayanlar. O şekilde bir problem yaşamam değil mi?

Samsung dışı cihazlar desteklenmiyor demişsiniz ancak bu yanlış. Android işletim sistemine sahip her cihazda kullanılabilir.

Samsung dışı cihazlar desteklenmiyor demişsiniz ancak bu yanlış. Android işletim sistemine sahip her cihazda kullanılabilir.
Samsung dışı cihazlar desteklenmiyor dediğim şey Watch 5 ve üstü için geçerli. Yani Watch 6 aldınız bunu gidip herhangi bir Android cihaza bağlayamazsınız, cihaz buna izin vermiyor.

Tansiyon EKG gibi özellikler kullanılamaz gibi şeyler okumuştum fakat benim asıl takıldığım direkt saat ile telefon arasında bağlantı kuramayanlar. O şekilde bir problem yaşamam değil mi?
Ben direkt Samsung'un sitesine göre cevap verdim, Android cihazlar ile çalışacağı açık açık sitesinde yazıyor.

Ben nasıl Galaxy Watch 6 saati bağlıyorum Xiaomi 12 telefona o zaman?
Garip, bende de Watch 6 var OPPO cihazı denemiştik bağlanmamıştı, şans işi demek ki bilemem.

WearOS sistemli Samsung saatlerde tansiyon ve EKG özelliği için Samsung cihaza sahip olmanız gerekiyor. Onun dışındaki bütün işlevler her Android cihaz ile uyumludur.

Çözüm