Ubisoft sitesinde 25 TL'ye düşmüş. Oynamaya değer bir oyun mu? Boşuna zaman kaybetmek istemiyorum, oyun hakkında hiçbir fikrim yok hack dışında.

Oynayabileceğiniz en iyi Watch Dogs oyunu. 2. oyunun saçma görevlerinden ve karakterlerindense çok daha kaliteli bir oyun.

%100 yapması keyifli bir oyundu. DLC de hoş ama ana oyundan bir hayli uzak hissettirmişti.
Ufak eşleştirmeler ile "hack"lemeyi seviyorsanız ona odaklanan oyunlar var.

Hocam oyunu ben Ubisoft'tan aldım. DLC'yi nasıl alabilirim acaba?

Şansa yer imlerini temizlerken denk geldim. Bu modu denemenizi tavsiye ederim. DLC ile çalışmıyordu en son.
Ben oyunu çıktığı zamanda bitirip nispeten yakın zamanda modlu oynadım. Mod gayet hoştu ama pek vaktim olmadığı için çok oynamayıp sildim oyunu. Hiç oynamamış ya da çok az oynamış birisi için modlu oynamak karışık gelebilir. O yüzden ilk oynamada tavsiye ediyorum demekte kararsızım.

Hocam oyunu ben Ubisoft'tan aldım. DLC'yi nasıl alabilirim acaba?
Sanırım buradan. Uplay ya da bugünlerde ne deniyorsa ondan da bakabilirsiniz. Biraz tuzluymuş fiyatı. Bu kadar eski bir oyun için o fiyatı hak edecek içerik sunmuyor. DLC tek oyunculu. Bildiğiniz gibi forumda korsana destek yasak. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Şansa yer imlerini temizlerken denk geldim. Bu modu denemenizi tavsiye ederim. DLC ile çalışmıyordu en son.
Ben oyunu çıktığı zamanda bitirip nispeten yakın zamanda modlu oynadım. Mod gayet hoştu ama pek vaktim olmadığı için çok oynamayıp sildim oyunu. Hiç oynamamış ya da çok az oynamış birisi için modlu oynamak karışık gelebilir. O yüzden ilk oynamada tavsiye ediyorum demekte kararsızım.
Bu modun amacı nedir ki? Teşekkür ederim.

Sanırım buradan. Uplay ya da bugünlerde ne deniyorsa ondan da bakabilirsiniz. Biraz tuzluymuş fiyatı. Bu kadar eski bir oyun için o fiyatı hak edecek içerik sunmuyor. DLC tek oyunculu. Bildiğiniz gibi forumda korsana destek yasak. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Hocam ben videodan pek bir şey anlamadım. Mod tam olarak ne modu?

Hocam ben videodan pek bir şey anlamadım. Mod tam olarak ne modu?
Nexus Mods sayfasında yaziyor, eksik bile kalıyor.

Bir mod illa X arabasını ekler veya X, Y, Z arabasını ekler tarzı basit bir şey olmak zorunda değil.

Mesela yeni kıyafetler, ışınlanma noktaları, gerçekçi envanter, gerçekçi polis araması, girilebilen iç mekanların hep açık olması...

Oyun oynanır mı hala grafikler bayar mı acaba?
Ne beklediğinize bağlı, her şeyde ortalama bir oyun. Kötü değil ama iyi de değil. Ben oynarken keyif almıştım ama beklentim de düşüktü. Hikayesi fena değil ama klişe, aksiyonu keyifli ama o kadar da eğlendirici değil, şehir güzel ama araba fizikleri kötü. Ortalama hacklı bir GTA gibi düşünebilirsiniz, şu anda çıkan GTA klonlarından fersah fersah iyi onu söyleyeyim. Bi' deneyin, beğenmezseniz silersiniz.