Merhaba, Watch Dogs 1. oyunu için güvenilir Türkçe yama nereden indirebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Anonymous'un Türkçe yaması var. Ona bakabilirsiniz.
![]()
Watch Dogs Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri
Watch Dogs, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Anonymous'un Türkçe yaması var. Ona bakabilirsiniz.
![]()
Watch Dogs Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri
Watch Dogs, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Yok hocam. İsterseniz Virustotal'dan bakabilirsiniz. Bence client'ı indirili.Windows uygulamanın açılmasını engelledi, herhangi bir virüs yoktur değil mi?
Yok hocam. İsterseniz VirusTotal'dan bakabilirsiniz. Bence Client'ı indirili.
Merhaba, bilgisayarına virüs bulaştı mı?
Bu yamaları ücretsiz, yine de hesap açman gerekiyor ama.Merhaba, verdikleri Client hesap açmamızı istedi, galiba üyelik istiyormuş paralı o kısımdan emin değilim. Bende başka siteden indirdim, Kaspersky yüklü bilgisayarımda. Şu anda bir sıkıntı yaşamadım belki virüslü bir şey varsa da Kaspersky kaldırmıştır onu bilemiyorum ama yama bilgisayarım da hala yüklü![]()
Bu yamaları ücretsiz, yine de hesap açman gerekiyor ama.
Yamayı verir misin?Merhaba, verdikleri client hesap açmamızı istedi, galiba üyelik istiyormuş; paralı olup olmadığından emin değilim. Ben de başka siteden indirdim, Kaspersky yüklü bilgisayarımda. Şu anda bir sıkıntı yaşamadım, belki virüslü bir şey varsa da Kaspersky kaldırmıştır, onu bilemiyorum ama yama bilgisayarımda hâlâ yüklü![]()