Watch Dogs 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 986
  • Etiketler Etiketler
    alınır mı
Kötü değil ama iyi de değil. Araba sürüşü kötü, silah hissiyatı tek düze. Ama oynanır gene de.
Ubisoft'un yaptığı en iyi oyun olabilir. Programcı olmamdan dolayı taraflıyım fakat bunun yanında yan görevleriyle, stealth suikastçi faktörüyle, online modun çeşitliliği ve halen aktif olmasıyla hikaye örgüsünün mükemmel yazılmış olmasıyla açık dünyasının doluluğuyla Watch Dogs benim için oyunun hasıdır. 2014'de ilk çıktığında GTA V ile kıyaslandığını hatırlıyorum. İkisinin çooook farklı oyunlar olduğunu sonradan anladım. XBOX 360'da oynamıştım. Şimdi detaylı bir şekilde Steam'den bitiriyorum. Oynama imkanınız varsa 10 küsür yıl sonra da oynanabilecek, eğlendirebilecek bir oyun. 1984 isimli kitap gibi bir oyun olmuş. ctOS belki o kadar derin değil ama yine de çok şey anlatıyor diyebiliriz. 2014 yılından daha kötü durumda olduğumuz da aşikar. DLCsi Bad Blood da süper. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

Araba sürüşü veya silah hissiyatını telafi ediyor bu söylediklerim. Hikayesi yeter tek başına.

Oyunda sevmediğim bir şey vardı o da sanırım araç kullanmak ve fiziklerdi sanırım. Fakat hikaye örgüsü ve çeşitlilik çok hoştu. He tabii GTA V kadar tekrar ve tekrar oynamadım. Tüm DLC'leri bitirdim tabii ki sağ olsun amelie ablamız sayesinde.

Kaçırmayın güzel oyun parkur mekanikli oyun seviyorsanız alın.

İndirimde 4 dolara geliyor, sepetime koydum ancak yerine şu bu alınır diyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok overrated bir oyun. Bugün tam olarak başladım ve oyuna bayıldım. Oyundaki yapay zeka, polisler ve olaylar için bile alınır. Polisler seni kovalarken kestirme olan yollardan gidip önünü kesiyor. Kaza olunca kavga eden NPC’ler ve bir aracı kontrol edince ne olduğunu anlamayıp tepki veren NPC’ler çok iyi. Tepkileri ve diyaloglara çok uğraşmışlar. Ubisoft’un en iyi oyunu diyebiliriz ki gerçekten çok eğlendirdi bu oyun beni. Parkur mekanikleri muhteşem ve animasyonlar da buna dahil. Açık dünyasında yapacaklarınız bol.
Ayrıca polis helikopterlerin takip edişi çok gerçekçi. Yüksek hızla giderken bir anda durursanız helikopter o kadar hızlı duramayacağı için seni gözden kaybediyor ve aramaya başlıyor. Düşük hızda her türlü görebiliyor. Oyundaki polisler NPC’leri kovalarken üstlerine atlayıp çok gerçekçi şekilde tutukluyorlar. 1 yıldız isen silah
Doğrultup teslim olmanı bekliyorlar.

Son düzenleme:

Evet hackleme olayları sayesinde polisleri çok fena trollüyordum. Hatta bu mekaniğin GTA V için olan modlarını kurmuştum.

Evet hackleme olayları sayesinde polisleri çok fena trollüyordum. Hatta bu mekaniğin GTA V için olan modlarını kurmuştum.
Ben de araç galerilerinde araçları kontrol edip galericilerin tepkisine gülüyordum. Tepkiler mükemmel yaa… “What’s happening?” Deyip etraftaki insanlara ne olduğunu soruyorlar. Bazen etraftaki insanlar ne olduğunu anlayamayıp içine biniyorlar ve galeri sahibi muhteşem tepkisini koyup o kişiyi arabadan indiriyor. 5 dakika kavga izledikten sonra etraftaki insanlar polisi arıyor ve kazanan kişi polisler geldiğinde kaçmaya başlıyor. Polisler de onu kovalayıp üstüne atlayıp tutuyorlar ve tutukluyorlar. Araca bindirip gidiyorlar.
Oyundaki yapay zeka gerçekten çok başarılı.

Fena değil klasik bir Ubisoft yapımı işte çok beklentiye de girme, çok berbat bir şey de bekleme.
Bu oyuna “Klasik Ubisoft yapımı” diyen oyunu oynamamıştır. Ubisoft bu oyunu yaparken sınırlarını zorlayıp ortaya muhteşem bir iş çıkartmış. Normalde ben de hiç sevmem Ubisoft’u.

İyimi sizce?

@Yonga uzun zamandan sonra en çok eğlendiğim oyunlardan biri oldu şu anda, daha 1.30 saat bile oynamama rağmen manyak eğleniyorum. Grafik modu ve ekstra yan olaylar ekleyen birkaç mod kurmayı denedim ancak işe yaramadı sanırım. O bir tık üzdü sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…