watchOS 26, tvOS 26, macOS 26 Tahoe ve iPadOS 26 tanıtıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
  • Etiketler Etiketler
    ipados macos
Makaleler
6
WWDC 25'in ilk gününde watchOS 26 tanıtıldı!

WWDC 25'in ilk gününde tvOS 26 tanıtıldı!

WWDC 25'in ilk gününde macOS 26 tahoe tanıtıldı!

WWDC 25 tanıtılan diğer OS iPadOS 26 oldu!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün aslında Apple'ın en büyük teknoloji şirketi olduğunu görmüş olduk. Diğerleri yalan . Microsoft bile yalan, çünkü eğer MetalFX ile oyun çıkartıyorlarsa oyunlar için de bir seçenek.

Tasarım dili kimisinin hoşuna gitmez, kimisinin gider; ancak bugün Apple, ondan sonra tüm dünya için büyük bir gündü. Apple çok tarihi değişikliklere gitti, bakalım iPhone 17 serisinde ne yapacaklar?

Hesap makinesi bile gelmiş .

Saate notlar uygulamasını yeni getirdiler ona da şükür.

API ve iPadOS üzerinde güzel çalışılmış, ancak AI konusunda hala tereddütte bıraktıklarını söylemek zorundayım.

API ve iPadOS üzerinde güzel çalışılmış, ancak AI konusunda hala tereddütte bıraktıklarını söylemek zorundayım.

AI’ı geliştirdikleri kesin, bi’ ara Gemini kullanılacak deniyordu da ChatGPT’den devam herhalde. Dil desteğinin çoğaltılması ile birlikte daha fazla yaygınlaşır diye düşünüyorum.

iPad'e Telefon uygulamasının gelmesini dört gözle bekliyordum yıllardır. Sonunda geldi.

Kalbim yerinden çıkacak gibi izledim bütün konferansı. macOS ve iPadOS beni çok heyecanlandırdı. Liquid Glass olayını da çok sevdim. Görkemli bir gösteriydi. Bravo Apple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…