Waybuloo'dan korku oyunu yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    korku

5438

Deneyimli
Makaleler
1
Bir süredir kafamdaydı. Çocukken Waybuloo adlı bir çocuk şovu izlerdim ve karakterler inanılmaz ürkütücü tasarlanmıştı. Sonra bugün o anılara yolculuk yaparken aklıma bir fikir geldi.

Teletabilerden bir korku oyunu yapıldı ise neden waybuloodan bir korku oyunu yapılmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ürkütücü değil ama birkaç efekt ile evet yapılabilir, bir şeyin korkutucu yapılması için günümüzde biraz montaj bilgisi yeterli.

Bence ürkütücü değil ama birkaç efekt ile evet yapılabilir, bir şeyin korkutucu yapılması için günümüzde biraz montaj bilgisi yeterli.

Ready or Not tarzında olsa oyun güzel olurdu bence.

Hocam Ready or Not bir FPS oyunu başka bir oyunla karıştırmış olmayasınız?
Yok ben konu için demiştim. Waybuloo'dan bir korku oyunu yapılabilir. Bende Ready or Not tarzında bir stile sahip olsa güzel olurdu dedim.

Yok ben konu için demiştim. Waybuloo'dan bir korku oyunu yapılabilir. Bende Ready or Not tarzında bir stile sahip olsa güzel olurdu dedim.
Hocam korku oyunuyla Ready or Not arasındaki bağlantıyı bulamadım ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…