shanks Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 14 Bugün 17:25 #1 CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden?
CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden?
Çözüm K K KakaoluKekAdam Bugün 17:56 shanks dedi: CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden? Genişletmek için tıkla... Konsole'a gidip şu kodu yazın sonra tekrar deneyin: Kod: sudo ufw allow 53 sudo ufw allow 67 sudo ufw default allow FORWARD
shanks dedi: CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden? Genişletmek için tıkla... Konsole'a gidip şu kodu yazın sonra tekrar deneyin: Kod: sudo ufw allow 53 sudo ufw allow 67 sudo ufw default allow FORWARD
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.075 Çözümler 19 Beğeniler 970 Yer Denizli, Türkiye Bugün 17:56 #2 shanks dedi: CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden? Genişletmek için tıkla... Konsole'a gidip şu kodu yazın sonra tekrar deneyin: Kod: sudo ufw allow 53 sudo ufw allow 67 sudo ufw default allow FORWARD Artı 0 Eksi Çözüm
shanks dedi: CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden? Genişletmek için tıkla... Konsole'a gidip şu kodu yazın sonra tekrar deneyin: Kod: sudo ufw allow 53 sudo ufw allow 67 sudo ufw default allow FORWARD
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.198 Çözümler 9 Beğeniler 3.037 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 17:59 #3 shanks dedi: CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden? Genişletmek için tıkla... Waydroid'de sorun vardı sanırım. @Vâveylâ Artı 0 Eksi
shanks dedi: CachyOS kullanıyorum. Ethernet bağlı, sistem geneli sıkıntı yok; sadece Waydroid'in içerisinde internet yok, neden? Genişletmek için tıkla... Waydroid'de sorun vardı sanırım. @Vâveylâ
KS KS shanks Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 14 Bugün 18:00 #4 KakaoluKekAdam dedi: Konsole'a gidip şu kodu yazın sonra tekrar deneyin: Kod: sudo ufw allow 53 sudo ufw allow 67 sudo ufw default allow FORWARD Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok sağ olun. Ethem Efe dedi: Waydroid'de sorun vardı sanırım. @Vâveylâ Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki kodu yazınca oldu. Artı 0 Eksi
KakaoluKekAdam dedi: Konsole'a gidip şu kodu yazın sonra tekrar deneyin: Kod: sudo ufw allow 53 sudo ufw allow 67 sudo ufw default allow FORWARD Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok sağ olun. Ethem Efe dedi: Waydroid'de sorun vardı sanırım. @Vâveylâ Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki kodu yazınca oldu.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.523 Çözümler 16 Beğeniler 1.001 Yer CachyOS | Redox OS Bugün 18:07 #5 Ethem Efe dedi: Waydroid'de sorun vardı sanırım. @Vâveylâ Genişletmek için tıkla... Waydroid'i daha açamadım bile. NVIDIA olmasından şüpheleniyoum. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Waydroid'de sorun vardı sanırım. @Vâveylâ Genişletmek için tıkla... Waydroid'i daha açamadım bile. NVIDIA olmasından şüpheleniyoum.