Giriş seviye bir disk fakat 2 TB olması çok çok iyi. Satıcının yorumları iyi duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş seviye bir disk fakat 2 TB olması çok çok iyi. Satıcının yorumları iyi duruyor.
Artık "SSD olsun yeter" konumuna geldik maalesef. En azından bilindik marka, kronik sorunu yok ve 2 TB.Oyun depolamak için gayet iyi, işletim sistemi kurulur mu? Evet, neden olmasın?
Bu zamanda eksileri es geçilir.
KC 3000'lerin sahtesi çok piyasada ama evet 2. elde bazen çok ucuza SSD bulunuyor.2 TB 0 alınacaksa iyi fiyat.
2. ele açıksanız 2. elde 9.000 TL civarında 2 TB KC3000'ler var. PG ile onlara yönelirdim.
Sadece oyun depolamak için SATA da yeterli ama SATA'lar saçma sapan bir şekilde M2'ler ile aynı fiyattalar. Neden M2 alınıp dönüştürücü ile kullanılmasın? SATA fiyatlarına anlam veremiyorum.Oyun depolamak için gayet iyi, işletim sistemi kurulur mu? Evet, neden olmasın?
Hem de bayağı fazla. Hatta birisi KC3000'i direkt satıcı Amazon olarak şekilde almıştı, o bile sahte gelmişti. Amazon değişim yaptı tabii ki fakat dikkat etmek lazım.KC 3000'lerin sahtesi çok piyasada ama evet 2. elde bazen çok ucuza SSD bulunuyor.
Sata ile Nvme SSD'ler aynı depolama chiplerini kullanıyorlar. Kontrol chipleri farklı sadece. Yani ilk üretim maliyetleri çok yakın zaten en başından. Sonra Sata için kutu kablo falan lazım, Nvme'lerde bu yok. En son Nvme'lerde arz yüksek, Sata'larda talep düşük olunca satış fiyatları kafa kafaya geliyor işte.Sadece oyun depolamak için SATA da yeterli ama SATA'lar saçma sapan bir şekilde M2'ler ile aynı fiyattalar. Neden M2 alınıp dönüştürücü ile kullanılmasın? SATA fiyatlarına anlam veremiyorum.