Detaylar
Kim cevapladı?SSD'yi aldım fakat sanırım laptop için bir SSD modeli bu. Dikkat etmemiştim. Hiçbir türlü masaüstü anakartıma takamaz mıyım? Veya takarsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Eki Görüntüle 186800
M.2 soketi yoksa takamazsin.
Yaratmaz sıkıntısız çalışır sıfır ise.
Jeff_Hardy
Becerikli
Laptop için olduğuna nereden kanaat getirdiniz?
nhally
Uzman
Sanırım dedim tam bir fikrim yoktu. Üstünde laptop simgesi vardı emin olmak için konu açtım.
Evet sıfır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım dedim tam bir fikrim yoktu. Üstünde laptop simgesi vardı emin olmak için konu açtım.
Evet sıfır.
O zaman çalışır sıkıntısız hayırlı olsun bu arada.
M.2 SSD'lerde dizüstü/masaüstü gibi bir ayrım yoktur, standarttır. Her ikisinde de kullanılabilir.
WD Green üzerinde laptop simgesi bulunması, diskin segmentiyle alakalı. Düşük güç tüketimiyle dizüstü bilgisayarlar için ideal. "basic" kullanıcılar için üretilmiş, giriş seviye PCIe 4.0 bir disk. Bu yüzden laptop simgesi koyulmuş. Gündelik işler için.
Donanımsal olarak zayıf, DRAM'siz ve QLC NAND ile geliyor. Sentetik hızları sizi cezbetmesin, iyi bir disk değil. WD Green serisi hep bu şekilde.
-------
Ben tavsiye etmem şahsen, alabilirsen WD Blue SN5000 al derim.
WD Green üzerinde laptop simgesi bulunması, diskin segmentiyle alakalı. Düşük güç tüketimiyle dizüstü bilgisayarlar için ideal. "basic" kullanıcılar için üretilmiş, giriş seviye PCIe 4.0 bir disk. Bu yüzden laptop simgesi koyulmuş. Gündelik işler için.
Donanımsal olarak zayıf, DRAM'siz ve QLC NAND ile geliyor. Sentetik hızları sizi cezbetmesin, iyi bir disk değil. WD Green serisi hep bu şekilde.
-------
Ben tavsiye etmem şahsen, alabilirsen WD Blue SN5000 al derim.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347