Gold kullanıyorum. Yıllardır alışveriş yaparım ekonomi bu derece batmadan önce 6 ay garanti verirdi 9 ay World verirdi şaşmaksızın. Ekonomi biraz daha batınca Garanti'ye bazı sitelerde vade farksız taksit dahi bulamaz olduk.
Her site bir bankayla anlaşma yapıyor. O yüzden sizin çok kullandığınız sitelere göre yönelmeniz lazım. Şuanda Hepsiburada,Pazarama,Trendyol ve N11 için toplu bakarsak en uygun kart Kuveyttürk. Geçen sene kasımda Hepsiburada'da vade farksız 12 Taksit vardı. Tabi ki ekonomik olarak buda etkilendi maalesef. Kart ücreti yok. Diğer bankalar gibi arayıp kart ücretini iade almaya uğraşmıyorsunuz. Limitte uğraştırmıyor. Havale ücretsiz.

Size neden Maximum kart vermediler ki? Cidden garibime gitti.

Babamın maaşı Halkbank'a yatıyor oradan biliyorum. Orayı hiç kullanmıyor bile Garanti'ye atıyor her ay maaşı yattığı gibi :D
16 yaşımdayken veli eşliğinde vadesiz TL hesabı açtırmıştım. Kredi kartı istediğimde en az 6 ay SSK lazım dediler. Sonra KKB puanın 0 dediler. Hiçbir şekilde sistem beni onaylamıyor, resmen bana garezi var mış gibi. 2019'da vergi levham oldu, şimdi gidip başvuru yapayım yine olumsuz diyecekler. Ben de saldım artık, ne yapayım?

Bütün kredi kartlarımı, ben istemeden aldım. Genel müdürlükten ya dükkanımı ziyaret ettiler, ya telefonla aradılar...

Her site bir bankayla anlaşma yapıyor. O yüzden sizin çok kullandığınız sitelere göre yönelmeniz lazım. Şuanda Hepsiburada,Pazarama,Trendyol ve N11 için toplu bakarsak en uygun kart Kuveyttürk. Geçen sene kasımda Hepsiburada'da vade farksız 12 Taksit vardı. Tabi ki ekonomik olarak buda etkilendi maalesef. Kart ücreti yok. Diğer bankalar gibi arayıp kart ücretini iade almaya uğraşmıyorsunuz. Limitte uğraştırmıyor. Havale ücretsiz.
Kuveyt'i ben de deneyebilirim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir şeyi sormayı unutmuşum. Alacağım kredi kartının limitini 35.000 40.000'lere kadar düşürebiliyor muyum?

@VENGEANCE ANGEL

@Tearz
Sözlü gelir beyanında bulunmak yeterli oluyor çoğu zaman. Mevzuatı biliyorsan ne âlâ, bilmiyorsan da, beyan ettiğin gelirin 4 katı kadar toplam limitin olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak, istediğin kadar artırıp azaltabilirsin.

Tavsiyem ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur ama. Gelecekte ne olur hiç belli olmaz.

Halkbank Paraf limitim 25.000₺ ama gel gör ki hiçbir işe yaramıyor. :') QNB, Denizbank yüksek, onlarda da peşin fiyatına 10 taksit yok.

Sözlü gelir beyanında bulunmak yeterli oluyor çoğu zaman. Mevzuatı biliyorsan ne âlâ, bilmiyorsan da, beyan ettiğin gelirin 4 katı kadar toplam limitin olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak, istediğin kadar artırıp azaltabilirsin.

Tavsiyem ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur ama. Gelecekte ne olur hiç belli olmaz.

Halkbank Paraf limitim 25.000₺ ama gel gör ki hiçbir işe yaramıyor. :') QNB, Denizbank yüksek, onlarda da peşin fiyatına 10 taksit yok.

Garanti'de şu an limit 2 milyon civarı ve 500.000 TL gelirimiz yok :D

Garanti'de şu an limit 2 milyon civarı ve 500.000 TL gelirimiz yok :D
İşte. Garantide 2m olsa ne olur? Sen peşin fiyatına 10 taksitle alamadıktan sonra...

Demek istediğim buydu tam olarak. Bir ihtimal, X bankası sana diyebilir, işte limitin zaten dolmuş. Oradan az düşür, sonra bana gel diye. En kötü öyle yaparsın. İşten güçten fırsat bulduğum an, Kuveyttürk'e koşacağım. Gerekirse ya geliri yüksek gösteririm, ya da diğer kartlardan kısarım. Acil bilgisayar almam gerekiyor da. 😥