Elimde hem hâlihazırda bir site var, onu düzenlemek için hem de sıfırdan site yaptırmak için yapay zekâ (AI) arıyorum. Hangisi daha uygun olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Teşekkürler.
Siteyi kullanmakta ChatGPT'deki gibi bir sınır var mı?
- Makaleler
- 20
Teşekkür ederim. Yaptığı tasarımlar vs. çok güzel oldu.@Milas, birkaç kodlatma sonrasında belirli bir süre sonra tekrar yazın demeye başlıyor tabii.
noby
Uzman
Hostinger'in de yapay zeka özelliği var. Hiç denemedim genelde wordpress kullanıyorum. Ama iş yapıyor bir yere kadar.
Claude de kodlamada ChatGPT'den başarılı bence. Ancak ücretsiz sürümü çok kısıtlı.
Canepe
Uzman
Ön yüz tarafında Bolt ve Vercel'in v0'ı daha iyi işler çıkarıyor. Bunlar arasında takla attırıp daha sonra backend'i için Claude ile çalışabilirsiniz. Ben genelde Figma ile çizip, v0'a hazırlatıyorum. En sonda ise Cursor'da daha detay işleri yaparak bitiriyorum. Dokunmadan maalesef iyi bir çıktı elde edemiyorsunuz. Ayrıca Claude ile halisünasyona giden işlerin üstesinden bazen Gemini 2.5 Pro ile gelebiliyorum. Kesinlikle eşit düzeydeler diyebilirim. Google bu alanda ciddi anlamda çok büyük oynuyor.
Ücretsiz bir alternatifi var mı acaba? Dediğiniz gibi çok kısıtlı ücretsiz sürümü.
- Makaleler
- 20
@Milas, alternatifi var mı pek bilmiyorum, artık yapay zekaların çoğu ücretli oldu.
Gemini 2.5 kullanıyorum. Şu an en iyi, ücretsiz o var.
Son düzenleyen: Moderatör: