Batuhan445

Uzman
Arada sırada Discord'a tarayıcıdan girmek istediğimde Chrome "site güvenli değil" uyarısı veriyor. Güvenli DNS aç/kapa yapınca düzeliyor ama birkaç gün sonra yine aynı (belki de saat ama ben fark etmedim).

Engel geldiğinde ilk ay yasak yokmuş gibi kullanıyordum ama sonra ara sıra hata veriyor.

ISS: TurkNet.
Modem ayarı: Keenetic DNS ayarından 1.1.1.1 yapınca sıkıntı olmuyor.
GoodbyeDPI: TurkNet %90 sansürsüz olduğu için kullanmıyorum.
Mobilde aynı sıkıntı var mı? : Uygulamada herhangi bir sıkıntı yok, güncelleme için de başka hesap ve başka ülkeye kayıtlı Apple hesabı ile güncelleyebiliyorum.

Bunun kalıcı çözümü var mı yoksa güvenli DNS açıp kapatmaya devam mı?

Screenshot_2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS açıp kapatmayla çözülüyorsa belki Chrome'daki güvenli DNS ayarında bir sorun vardır (bir hatadan dolayı zaman aşımına uğraması vs. belki), Windows ayarlarından da bir DNS ataması yapmayı deneyin, DNS'i ayarlarken şifreli olarak ayarlamanız gerekir, daha sonra Chrome'un güvenli DNS ayarını İşletim sistemi varsayılanı olarak ayarlayın. Böylece Chrome kendi içerisinde bir DNS sunucusu kullanmak yerine işletim sisteminin ona söylediği DNS'i kullanacak, belki o şekilde sorun yaratmaz.

En olmadı WARP'ta VPN yerine sadece DNS olarak çalışma modu var, Cloudflare WARP yükleyip ayarlardan o modu açıp WARP kullanabilirsiniz, bu dediğim ping yapmaz çünkü sadece DNS istekleri WARP üzerinden gönderilecek.