Mobilde Brave tarayıcı kullanıyorum. Instagram web sitesine gidip ana ekrana uygulama kısayolu ekleyip kullansam sizce güvenlikle ilgili bir artısı olur mu? Bildiğiniz gibi uygulama hem daha çok pil harcıyor ve çok fazla izin istediği için veri toplaması kolaylaşıyor. Web sürümünü deneyimledim hoşuma gitti aslında. Yorumunuz nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Web sürümünü kullanarak instagram'ın seni izlemesini hem önlemiş olursun hem de telefonun bataryası bir oh çeker. Yaklaşık 2 senedir bu şekilde kullanıyorum. Zaten günde toplasan 30 dk kullanırım. Kullanmayı bıraktım diyebilirim. Hayat kalitem arttı.
- Makaleler
- 62
Web sürümü rezalet. Sadece video izleyip mesajlaşırım diyorsan kullan fakat en son mesajlaşmada bile sorun yaşıyordum.
Web sürümü rezalet. Sadece video izleyip mesajlaşırım diyorsan kullan fakat en son mesajlaşmada bile sorun yaşıyordum.
Bu ara silmeyi bile düşündüm ama silemedim hesabı. Sadece bakıp çıkıyorum bir işim olmuyor. Birkaç sayfa takip ediyorum o kadar.
Web sürümü pek optimize çalışmıyor. Sadece güvenlik için Web sürümü kullanılmaz. Ayrıca bu kadar güvenlik takıntısı da yapmayın. Instagram kullanmasa başka bir uygulama mutlaka senin verilerini toplayacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-