Makaleler
1
İyi akşamlar,

Aklıma takılan bir soru var. Televizyonlara bakıyorum da genelde ya düz Smart ya da webOS işletim sistemi yazıyor. Daha önce konusunu açmıştım, forum üyelerimizin deneyimleri kadarıyla alt marka Smart TV'lerin belli bir süre sonra uygulama desteği kesiliyor, YouTube gibi platformlara girilmiyormuş.

Sunny TV'leri önerenler oldu. Sunny ve Sunny garantili TV'ler komple webOS işletim sistemi ile geliyor. Yani demek istediğim Sunny 5-6 yıl sorunsuz uygulamalara girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG gibi bir markanın da kullandığı TV işletim sisteminin kolay kolay gözden düşeceğini sanmıyorum. Tam aksine çok güzel özellikleri var. En sevdiğim özelliği de sihirli kumanda olayı...
Salona alacağız ve salonu pek kullanmıyoruz onun için çok pahalı istemiyoruz. Sunny garantili Hi-Level Webos 43 inç var. Kesin karar vermiş alacak ama sormak istedim bir süre sonra uygulamalara destek kesilir mi diye. Çünkü düz Hi-Level smart tv'ler de öyle bir problem var mış.

İyi akşamlar,

Aklıma takılan bir soru var. Televizyonlara bakıyorum da genelde ya düz Smart'ya da webOS işletim sistemi yazıyor. Daha önce konusunu açmıştım, forum üyelerimizin deneyimleri kadarıyla alt marka Smart TV'lerin belli bir süre sonra uygulama desteği kesiliyor, YouTube gibi platformlara girilmiyormuş.

Sunny TV'leri önerenler oldu. Sunny ve sunny garantili TV'ler komple webOS işletim sistemi ile geliyor. Yani demek istediğim sunny 5-6 yıl sorunsuz uygulamalara girer mi?

Hi-Level ama paneli LG Firmware'si sunny (?) olan bir televizyon kullanıyorum 4K ve 55" gayet memnunum alabilirsiniz laptoğumun ekranı kırıldığı için HDMI ile kullanıyorum öneririm.

Hi-Level ama paneli LG Firmware'si sunny (?) olan bir televizyon kullanıyorum 4K ve 55" gayet memnunum alabilirsiniz laptoğumun ekranı kırıldığı için HDMI ile kullanıyorum öneririm.
Evet güzelmiş abi, tıkır tıkır çalışıyor smart özelliği harika. Ben yavaş hantal bişi beklerdim ama evde ki diğer ana marka tv'ye baya performanslı çalışıyor. Zamanla yavaşlama olur mu göreceğim.

Evet güzelmiş abi, tıkır tıkır çalışıyor Smart özelliği harika. Ben yavaş hantal bir şey beklerdim ama evde ki diğer ana marka TV'ye bayağı performanslı çalışıyor. Zamanla yavaşlama olur mu göreceğim?

Ben 1 yıl doldurdum TV ile yavaşlama gözlemlemedim.