Solo Leveling'in animesini izledim çok iyiydi, konu bayağı bir orijinal geldi bana. Hemen ardından manhwasını okumaya başladım. Dün sabaha kadar okumayı bırakamadım.
Solo Leveling'in animesini izledim çok iyiydi, konu bayağı bir orijinal geldi bana. Hemen ardından manhwasını okumaya başladım. Dün sabaha kadar okumayı bırakamadım.
Aslında tamamen orijinal olmasa da oldukça basit bir hikaye anlatıyor. Bu tarz seriler genelde karmaşık olurlar. Solo leveling ise oldukça basit bir hikayeye sahip. Zaten hikaye açısından oldukça sığ bir seri. Karakterler de oldukça sığ. Ben okurken ilgimi çeken bir karakter olmamıştı fakat serinin çizimleri çok iyi. Çok üst kalitede bir çizimi var webtoonun.
Hikayesi sığ ve basit, karakterleri de basitti, çizgi romanının popüler olmasını sağlayan unsurlar çizimler oldu. Serinin noveli, hikaye anlatımı ve diyaloglar açısından dâhâ başarılıydı.
Önerebileceğiniz hekırlı bir şeyler var mı? King's Viking diye bir manga okumuştum, bayağı hoşuma gitmişti. Bitmiş olmasına rağmen çeviriler geç geliyor bu yüzden okumayı erteledim.