Mustafaymis
Uzman
Merhabalar, Sakamoto Days tarzı gündelik hayatın içerisinden biraz biraz bir şeyler içeren suikastçi tarzı anime/manhwa önerisine ihtiyacım var.
Ek olarak Solo Leveling ya da AOT tarzı baş yapıt diyebileceğimiz türden bir şeyler önerir misiniz hocam ?Black Lagoon
91 Days
Great Pretender
Bungo Stray Dogs
Gangsta
Jormungard
Phantom
Yeni çıkan yapımlardan To Be Hero X öneririm, hikayeden ziyade animasyon ve çizimlerini dâhâ çok beğendim.Ek olarak Solo Leveling ya da AOT tarzı baş yapıt diyebileceğimiz türden bir şeyler önerir misiniz hocam ?
Hepsine tek tek bakacağım hocam çok teşekkür ederim zahmet ettiğiniz için.Yeni çıkan yapımlardan To Be Hero X öneririm, hikayeden ziyade animasyon ve çizimlerini dâhâ çok beğendim.
Code Geass
Pshyco Pass
Neon Genesis Evangelion
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Overlord
Kizumonogatari film serisi.
Cowboy Bebop
Mononoko Hime
Chainsaw Man
Made İn Abyss
Hai To Gensou No Grimgar
Highschool Of The Dead
Dororo
Dorohedoro
Vivy Fluorite Eye's Song
Re Zero
Noragami
Hellsing
Youjo Senki
Redline
Mobile suit gundam iron blood orphans
Burn The Witch
Zankyou No Terror
Darker Than Black
Dâhâ izlenecek çok yapım var da bunlar iş görür şimdilik, kategorileri zamanla keşfedersin.Hepsine tek tek bakacağım hocam çok teşekkür ederim zahmet ettiğiniz için.
Doğrudur hocam anladığım kadarıyla işin ehline denk gelmişim bu konuda. Teşekkür ederim tekrardan myanimelist.net'e de bakacağım.Dâhâ izlenecek çok yapım var da bunlar iş görür şimdilik, kategorileri zamanla keşfedersin.
Anime aramak için myanimelist.net sitesine bakabilirsin.
Anime izlemek de kişisel tercihlerle ilgili bir husus, ben sadece zamanımı anime izleyerek değerlendirdim, hatta heba ettim diyelim.Doğrudur hocam anladığım kadarıyla işin ehline denk gelmişim bu konuda. Teşekkür ederim tekrardan myanimelist.net'e de bakacağım.
Bence yine de sonuna kadar değmiştir hocam, hem ona heba etmek demeyelim ya. :')Anime izlemek de kişisel tercihlerle ilgili bir husus, ben sadece zamanımı anime izleyerek değerlendirdim, hatta heba ettim diyelim.![]()