Webtoon nereden okunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YeonXz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 261

YeonXz

Çalışkan
Manhwa ve Manhua okumak istiyorum, yorumları ve etkileşimi fazla olan güncel ilerleyen bir site arıyorum. İnsanların yorumlarını okumayı seviyorum. Bu arada her türlü şey olur, romantik türünde falan olsa çok iyi olur okul temalı romantik konulular çok ilgimi çekiyor ama hepsini okurum. Hem site hem de birkaç seri önerir misiniz?

Yorum, etkileşim dersen bir daha okuyamazsın, çünkü yeni bölüm gelmez. Fansub sitelerinden oku.

Türkçe önerin var mı?

Herhangi bir fansub sitesi. Resmi olarak okuyabildiğiniz herhangi bir platform yok Türkiye'de. Çizgi roman kanadında Marvel unlimited olması gerekli ama Türkiye'de yok. Kısacası internete yazın ilk çıkana girin. Ben genelde mangasehri ve uzaymanga gibi sitelerden okuyorum.

Yorum, etkileşim dersen bir daha okuyamazsın, çünkü yeni bölüm gelmez. Fansub sitelerinden oku.
serilerin altındaki yorumları ve insanların bölüm ile ilgili düşündüklerini okumayı seviyorum

fansub derken biraz yabancıyımda

https://nirvanamanga.com/ bu siteyi öneririm size türkçe istiyorsanız.
güncel mi nasıl site

Son düzenleme:
Serilerin altındaki yorumları ve insanların bölüm ile ilgili düşündüklerini okumayı seviyorum.

Fansub derken biraz yabancıyımda.

Güncel mi nasıl site.

Fansub dediğimiz Türkçe çeviriyi yapan ekiplerdir. Dediğim gibi internete yazın ilk çıkanı okuyun. Çok da fark etmiyor Türkiye'de olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…