SF26 96

Bilgin
Kanatlanıp kartal olacak bu adam. Başta 'Beşiktaşım Hayat Sensin' bestesi bekleniyordu ama bestenin taraftardaki yansımasını bildiği için ondan vazgeçilmiş ve farklı bir bestede karar kılmış, benim tahminim Yormuyor Bak Bu Yüreğin Savaşı-Karanlık Kuruldu Geceye veya deplasman otobüsünde söylenen bestelerden birisi.

Kanatlanıp kartal olacak bu adam. Başta 'Beşiktaşım Hayat Sensin' bestesi bekleniyordu ama bestenin taraftardaki yansımasını bildiği için ondan vazgeçilmiş ve farklı bir bestede karar kılmış, benim tahminim Yormuyor Bak Bu Yüreğin Savaşı-Karanlık Kuruldu Geceye veya deplasman otobüsünde söylenen bestelerden birisi.
Allame Trabzonspor gibi.

Bu adamın artık 20 dakikalık albüm drop’lamayı bırakması lazım. Curcuna hayal kırıklığıydı, otobüsüm gelene kadar bitmişti albüm.

Arz/Talep diyoruz buna, 3 kişi sevmiyor diye 300 kişinin sevdiği bırakmaz kimse.
Tamamen saygı duymakla beraber bana göre dünyanın en acayip talebi olabilir. Sevdiğim bir sanatçının daha çok üretebileceğini bilmeme rağmen üretmeyince çok sinir oluyorum şahsen. Geçen VERITAS II 60 dakikanın üzerinde çıkınca bayram etmiştim.