Welcome to the Game 2 Hash Glitch

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 28
  • Etiketler Etiketler
    hash

GTR

Becerikli
Yer
Manisa
Merhaba. Bu aralar Welcome to the Game 2'deki bir Glitch'den bahsetmek istiyorum. Speedrunner'ların kullandığı bir Glitch gördüm ve ben de kullanmaya başladım. Bu Glitch'i yapmak için önce alt siteleri olmayan ve az kelime bulunan siteleri bulmamız gerekiyor ve bunların oyunumuzda olup olmadığına bakmamız gerekiyor, örneğin Fortune Cookie, The Evil. Daha sonra bu siteye girip Wiki'ye geri dönüyoruz ve kontrol edeceğimiz bir siteye giriyoruz. Ardından klavyemizden backspace yani silme tuşuna seçtiğimiz az kelimeli siteye dönene kadar backspace basıyoruz. Şöyle bir glitch oluyor. Kontrol etmek istediğiniz sayfadaki Hash'ler sizin seçtiğiniz az siteli kısımda gözüküyor ve böylece sadece 5-6 kelimeye basarak koca bir siteyi kontrol edebiliyorsunuz. Bunu kontrol ettiğiniz sitenin alt sayfası varsa o sayfalara da yapmanız gerekiyor. Bunun hızlı yolu ise bir kere daha backspace basıp normal siteye geri dönmektir. Source kodlarına bakmak için ise seçtiğimiz az kelimeli sitedeyken Source koduna basmamız yeterli olacaktır ve her interneti değiştirdiğinizde ya da kestiğinizde, az kelimeli siteye girip tekrardan aynı işlemleri yapmak. Bu glitch sayesinde çok fazla zaman kazanabilirsiniz. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
- "Welcome to the Game 2" oyunundaki hash glitch ile ilgili adım adım uygulayabileceğiniz bir yöntem aşağıda sıralanmıştır:

1. Site Seçimi:
- Alt sayfaları olmayan ve az kelime içeren web sitelerini belirleyin. Örneğin, "Fortune Cookie" ve "The Evil" gibi.

2. Siteye Giriş:
- Seçtiğiniz web sitesine gidin.

3. Wiki'ye Dönüş:
- Geri dönmek için klavyenizde Backspace tuşuna basın ve Wiki'ye geri dönün.

4. Kontrol Edilecek Siteye Geçiş:
- Kontrol etmek istediğiniz diğer siteye gidin.

5. Backspace Kullanımı:
- Az kelime içeren siteye geri dönmek için Backspace tuşuna basmaya devam edin.

6. Hashlerin Görüntülenmesi:
- Kontrol ettiğiniz sitenin hash’leri, az kelimeli sitede görünecektir.

7. Alt Sayfaların Kontrolü:
- Eğer kontrol ettiğiniz sitenin alt sayfaları varsa, aynı işlemi alt sayfalarda da tekrarlayın.

8. Hızlı Geri Dönüş:
- Normal siteye geri dönmek için bir kez daha Backspace tuşuna basın.

9. Source Koduna Erişim:
- Az kelimeli site açıkken, Source kodunu görmek için ilgili seçeneğe tıklayın.

10. Yineleme:
- İnternete her değişiklik yaptığınızda veya bağlantıyı kestiğinizde, az kelimeli siteye gidip yukarıdaki adımları tekrar edin.

Bu adımlar sayesinde glitch’i etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. İyi oyunlar!

İfadeler: GTR
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…