Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sentroteria

Çalışkan
Techolay YouTube kanalında bulunan, sadece Discord'a özel VPN yapma videosunu önceden uygulamış, "Allowed Apps" kısmına Battle.net ve Overwatch oyunlarında da VPN kullanmak istediğim için onları da yazmıştım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda VPN, Discord'da bile çalışmıyordu. Not defterinden eski ayarlara dönmeme rağmen çalışmıyordu, ben de WGCF'yi sildim ve tekrar kurmaya çalıştım. Ekteki hatayı aldıktan sonra "zaten sıfırlamak lazımdı" diye düşünerek bilgisayarımı sıfırladım ancak hata hala devam etmekte. Sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca sadece Discord için değil, Battle.net Launcher ve Overwatch'ta da kullanabilmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Sansüronline kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    157,2 KB · Görüntüleme: 75
Çözüm
Maalesef standart kurulum ile denediğimde çalışmadı.

Register kısmını atlayıp generate ile sorunumu çözebildim ancak 'allowedapps = Discord.exe' kısmında Overwatch'u ve battle.net'i de ekleyebilmek istiyorum, boşluk bırakıp mı yapmalıyım yoksa tekrardan 'allowedapps = uygulama' şeklinde alt satıra mı yazmalıyım?
Bir virgül attıktan sonra boşluk bırakıp programı ekleyin. Chrome için bu şekilde kullanmıştık.
Kod:
AllowedApps = Discord.exe, Chorme.exe
Daha önce bu wgcf üzerinden register olmuş bir arkadaşınız varsa onun wgcf-account.toml dosyasıyla generate ederseniz çalışıyor.

Techolay YouTube kanalında bulunan, sadece Discord'a özel VPN yapma videosunu önceden uygulamış, "allowed apps" kısmına Battle.net ve Overwatch oyunlarında da VPN kullanmak istediğim için onları da yazmıştım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda VPN, Discord'da bile çalışmıyordu. Not defterinden eski ayarlara dönmeme rağmen çalışmıyordu, ben de Wgcf'yi sildim ve tekrar kurmaya çalıştım. Ekteki hatayı aldıktan sonra "zaten sıfırlamak lazımdı" diye düşünerek bilgisayarımı sıfırladım ancak hata hala devam etmekte. Sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca sadece Discord için değil, Battle.net Launcher ve Overwatch'ta da kullanabilmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Sansüronline kullanıyorum.

Register kısmını atlayıp generate ile sorunumu çözebildim ancak 'allowedapps = Discord.exe' kısmında Overwatch'u ve battle.net'i de ekleyebilmek istiyorum, boşluk bırakıp mı yapmalıyım yoksa tekrardan 'allowedapps = uygulama' şeklinde alt satıra mı yazmalıyım?

Son düzenleme:

Bir virgül attıktan sonra boşluk bırakıp programı ekleyin. Chrome için bu şekilde kullanmıştık.
Kod:
AllowedApps = Discord.exe, Chorme.exe

Çözüm

registerden dosya oluşmadıysa generate yaptıysan nasıl yaptın ben de yaptım ama çalışmadı

registerden dosya oluşmadıysa generate yaptıysan nasıl yaptın ben de yaptım ama çalışmadı
Registerden oluşturmayacaksın. Bu hata vermeden önce bir arkadaşın register olduysa ve account dosyasını aldıysa sen o dosyayı kendi dizinine kopyalayıp sadece generate edeceksin.