- Makaleler
- 23
Hangisi daha saglamdir? Data Frog'dan alan arkadaslardan cok olumlu donus aldim. Fakat WhatGeek'i bilmiyorum.
Data Frog'dan alacagim sanirim.
Birde WhatGeek hem daha ucuz hem de yaninda konsolu korumak icin canta veriyorlar.WhatGeek güvenilir, buradaki çoğu kişi de zaten oradan sipariş verdi. En son 2 gün önce @Hamza Ensar Sağlam'a kargo geldi oradan.
WhatGeek'in garantisi de çok iyi, üründe sorun çıkarsa aynı gün size tekrardan yolluyorlar aynı ürünü. Veya tam para iadesi yapıyorlar, ürün sizde kalıyor. Ürünü hiçbir türlü geri istemiyorlar. Aynı fiyatta başka ürün de seçerseniz yollarlar mesela.Birde WhatGeek hem daha ucuz hem de yaninda konsolu korumak icin canta veriyorlar.
Siz en son ne aldiniz oradan merak ettim.WhatGeek'in garantisi de çok iyi, üründe sorun çıkarsa aynı gün size tekrardan yolluyorlar aynı ürünü. Veya tam para iadesi yapıyorlar, ürün sizde kalıyor. Ürünü hiçbir türlü geri istemiyorlar. Aynı fiyatta başka ürün de seçerseniz yollarlar mesela.
Data Frog nasıl bir garanti sunuyor bilmiyorum.
Switch almıştım en son.
Tamamdir tesekkur ederim.Switch almıştım en son.
Satın alım sonrası kendilerine mail atınız ama. Sipariş tutarını her şey dahil maksimum 28 Euro olarak göstersinler faturaya.
Yeni gümrük mevzuatından sonra geçiyor mu kargodan?Switch almıştım en son.
Satın alım sonrası kendilerine mail atınız ama. Sipariş tutarını her şey dahil maksimum 28 Euro olarak göstersinler faturaya.