Selam arkadaşlar, işletmem için WhatsApp hesabı açmak istiyorum ancak yeni bir numara almak istemiyorum çünkü operatör ücretleri gerçekten anlamsız derecede pahalı. Hesaplı, güvenilir ve WhatsApp'ta sorunsuz çalışacak sanal numara servisi öneriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Selam arkadaşlar, işletmem için WhatsApp hesabı açmak istiyorum ancak yeni bir numara almak istemiyorum çünkü operatör ücretleri gerçekten anlamsız derecede pahalı. Hesaplı, güvenilir ve WhatsApp'ta sorunsuz çalışacak sanal numara servisi öneriniz var mı?
Sanal numara almayın, başkası girer hesabınıza (özellikle de pin koymadığınızda) veya hesaptan atar.
Peki ne önerirsiniz?Sanal numara almayın, başkası girer hesabınıza (özellikle de pin koymadığınızda) veya hesaptan atar.
Sanal numara almayın, başkası girer hesabınıza (özellikle de pin koymadığınızda) veya hesaptan atar.
Ben bir program ile almıştım. Hesaba kimse girmiyor ama. Ben Herkes'e yazdığım için. WhatsApp spam olarak algılayıp hesabı kapatıyor.
Ben bir program ile almıştım. Hesaba kimse girmiyor ama. Ben Herkes'e yazdığım için. WhatsApp spam olarak algılayıp hesabı kapatıyor.
Evet spam olarak algılarsa direk siliyor ben arada troll için Endonezya numarası kullanıyorum biri şikayet attığı anda kapanıyor hesap.