Çözüldü WhatsApp kaybolan mesajlar geri alınabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skiffei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 364
  • Etiketler Etiketler
    whatsapp
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bodrum
Merhaba, iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve ara ara başıma geliyor, yazdığım mesajlar benden kayboluyor ama karşı tarafta duruyor, bu mesajları geri getirme şansımız var mı? Çünkü sadece kendimde gözükmüyor. İkinci sorum ise süreli sohbetlerde eski mesajları görme şansımız var mıdır? Yöneticiler görebiliyor mudur?

Son düzenleme:
Çözüm

Yedeklemediyseniz geri getiremezsiniz. Gizlilik kısmından varsayılan mesaj süresini kapalı konumuna getirirseniz sorununuz hallolur bir daha silinmez.

Karşıdaki sohbeti istediği kadar silsin bizlerden sohbet silinmez bahsettiğiniz özellik Telegram'da mevcuttur.
Karşıdaki nasıl silebiliyor ki, benim yazdığım mesaj sadece kendimde yok. Bildiğiniz yok oluyor.
Evet eski süresi dolmuş mesajları gruplardaki yöneticiler okuyabiliyor mu?

Karşıdaki nasıl silebiliyor ki, benim yazdığım mesaj sadece kendimde yok. Bildiğiniz yok oluyor.
Evet eski süresi dolmuş mesajları gruplardaki yöneticiler okuyabiliyor mu?

Mesajı silmek isteyince sadece karşıdan silebiliyorsun diye biliyorum hocam. Süresi dolmuşları yöneticilerde göremez sanırım.

Yedeklemediyseniz geri getiremezsiniz. Gizlilik kısmından varsayılan mesaj süresini kapalı konumuna getirirseniz sorununuz hallolur bir daha silinmez.

Karşıdaki sohbeti istediği kadar silsin bizlerden sohbet silinmez bahsettiğiniz özellik Telegram'da mevcuttur.

Çözüm
İlgili sohbetteki süreli mesajlar kapalı mı?
Eki Görüntüle 14545

Evet aynı şekil kapalı, anlamadığım şekilde bazı yazdığım mesajlar benden kayboluyor.

Normal süreli olmayan sohbette bile, yazdığım mesajların bazıları kayboluyor benden. Hiç mi çözümü yoktur? Peki süreli sohbette yöneticiler eski mesajları okuyabilir mi? Onu biliyor musunuz?

Ben okuyamaz diye biliyorum, karşı tarafta süreli sohbet açık olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…