Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 29 Eylül 2024 #1 Hocalarım merhaba WhatsApp bir sabah bir anda "spam nedeniyle bu hesap artık kullanılamaz" dedi. Ne yapmam lazım?
Hocalarım merhaba WhatsApp bir sabah bir anda "spam nedeniyle bu hesap artık kullanılamaz" dedi. Ne yapmam lazım?
Çözüm D D Dracula 29 Eylül 2024 Pcman80 dedi: Hocalarım merhaba WhatsApp bir sabah bir anda "spam nedeniyle bu hesap artık kullanılamaz" dedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... WhatsApp destek ile iletişime geçtiniz mi?
Pcman80 dedi: Hocalarım merhaba WhatsApp bir sabah bir anda "spam nedeniyle bu hesap artık kullanılamaz" dedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... WhatsApp destek ile iletişime geçtiniz mi?
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 29 Eylül 2024 #2 Pcman80 dedi: Hocalarım merhaba WhatsApp bir sabah bir anda "spam nedeniyle bu hesap artık kullanılamaz" dedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... WhatsApp destek ile iletişime geçtiniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Pcman80 dedi: Hocalarım merhaba WhatsApp bir sabah bir anda "spam nedeniyle bu hesap artık kullanılamaz" dedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... WhatsApp destek ile iletişime geçtiniz mi?
vdl Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 306 Çözümler 4 Beğeniler 438 29 Eylül 2024 #3 Ayni durumu yasayan arkadasim WhatsApp ile iletisime gectiginde yardimci olmadilar o yuzden mecbur yeni numara aldi. Artı 0 Eksi
Ayni durumu yasayan arkadasim WhatsApp ile iletisime gectiginde yardimci olmadilar o yuzden mecbur yeni numara aldi.
KS KS Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 29 Eylül 2024 #4 Dracula dedi: WhatsApp destek ile iletişime geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçtim, hesabı aldım geri, yanlışlıkla olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Dracula dedi: WhatsApp destek ile iletişime geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçtim, hesabı aldım geri, yanlışlıkla olmuş.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 29 Eylül 2024 #5 Pcman80 dedi: Evet geçtim, hesabı aldım geri, yanlışlıkla olmuş. Genişletmek için tıkla... Çok garip... Artı 0 Eksi
Pcman80 dedi: Evet geçtim, hesabı aldım geri, yanlışlıkla olmuş. Genişletmek için tıkla... Çok garip...