Çözüldü WhatsApp, tek gönderilmiş fotoğraflarda ekran görüntüsü alınabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mencolarado

Başarılı
Apple WhatsApp'ta tek gösterimlik gönderimlerde ekran görüntüsü alınıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek gönderimlik resimleri daha sonra da görebilmek için modlanmış WhatsApp alternatifleri kullanmalısın (önermiyorum).

Apple WhatsApp'ta tek gösterimlik gönderimlerde ekran görüntüsü alınıyor mu?

Hocam bildiğim bu cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor. Eski telefonum olan Casper VIA A4 ile tek gönderimlik mesajları ekran görüntüsü alabiliyordum, üstüne Snapchat'te atılan fotoğrafları ekran görüntüsü aldığımda bildirim de gitmiyordu.

Alamıyorsun. Ben başka bir cihazdan çekip öyle kendime gönderiyorum.

Alınca ne yazıyor ?
Alamıyorsun, Instagram'da ekran görüntüsü alındığında söylüyor karşı tarafa alındığını fakat WP'de direkt alamıyorsun.

Zamanında iPhone kullanırken bunu bir çok farklı yolla test ettim fakat hiç bir şekilde başaramadım. AirPlay'le telefonu yansıtıp bilgisayardan ekran görüntüsü almayı denediğiniz sürece vs. yine çalışmıyor.

Yapabileceğiniz en iyi seçenek bilgisayarınız var ise bir Android emülatörü kurup WhatsApp hesabınızı bağlantılar kısmından ekleyip tek görünümlü fotoğrafları oradan açıp almak olacaktır.

Alınamıyor, direkt uygulama engelliyor.

Ek not düşeyim, IG'de alınabiliyor ve karşı taraf görüyor...

Hocam bende Instagram'da tek seferlik fotoğraf atma ozelligi yok (Instagram güncel olmasina rağmen). Karşı tarafa nasıl bir bildirim gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…