Guneyxz Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 111 Yer Antalya/Finike 13 Ocak 2026 #1 Bilgisayarımda WhatsApp sanki 15 FPS gibi. Telefondan bakıyorum akıcı, Google'a giriyorum akıcı, oyuna giriyorum gene akıcı ama WhatsApp'ta kasıyor. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarımda WhatsApp sanki 15 FPS gibi. Telefondan bakıyorum akıcı, Google'a giriyorum akıcı, oyuna giriyorum gene akıcı ama WhatsApp'ta kasıyor. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Çözüm Caner Uncu 13 Ocak 2026 Guneyxz dedi: Microsoft Store'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Bir de web sürümünü dene istersen, ben de uygulamada kasma problemi yaşadım yeni arayüz ile birlikte.
Guneyxz dedi: Microsoft Store'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Bir de web sürümünü dene istersen, ben de uygulamada kasma problemi yaşadım yeni arayüz ile birlikte.
Caner Uncu 68 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.611 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.337 13 Ocak 2026 #2 Uygulama mı kasıyor? WhatsApp Web'de sorun var mı? Yeni uygulama bayağı sıkıntılı. Bende de acayip kasıp takılıyor, webde sorun yok. Artı 0 Eksi
Uygulama mı kasıyor? WhatsApp Web'de sorun var mı? Yeni uygulama bayağı sıkıntılı. Bende de acayip kasıp takılıyor, webde sorun yok.
Heitaus 69 Yetkin Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 655 Çözümler 5 Beğeniler 1.833 Yer İzmir 13 Ocak 2026 #3 WhatsApp Web üzerinden mi kullanıyorsunuz? Microsoft üzerinden uygulamasını indirdiğimden beri kasma sorunu yaşamadım. Artı 0 Eksi
WhatsApp Web üzerinden mi kullanıyorsunuz? Microsoft üzerinden uygulamasını indirdiğimden beri kasma sorunu yaşamadım.
KS KS Guneyxz Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 111 Yer Antalya/Finike 13 Ocak 2026 #4 Heitaus dedi: WhatsApp Web üzerinden mi kullanıyorsunuz? Microsoft üzerinden uygulamasını indirdiğimden beri kasma sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Uygulama mı kasıyor? WhatsApp Web'de sorun var mı? Yeni uygulama bayağı sıkıntılı. Bende de acayip kasıp takılıyor, webde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den indirdim. Artı 0 Eksi
Heitaus dedi: WhatsApp Web üzerinden mi kullanıyorsunuz? Microsoft üzerinden uygulamasını indirdiğimden beri kasma sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Uygulama mı kasıyor? WhatsApp Web'de sorun var mı? Yeni uygulama bayağı sıkıntılı. Bende de acayip kasıp takılıyor, webde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den indirdim.
Caner Uncu 68 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.611 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.337 13 Ocak 2026 #5 Guneyxz dedi: Microsoft Store'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Bir de web sürümünü dene istersen, ben de uygulamada kasma problemi yaşadım yeni arayüz ile birlikte. Artı 0 Eksi Çözüm
Guneyxz dedi: Microsoft Store'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Bir de web sürümünü dene istersen, ben de uygulamada kasma problemi yaşadım yeni arayüz ile birlikte.