Bir kıza asla ona muhtaç olduğunuzu hissettirmeyin. Senin amacın o değilse bile kız fazla ilgiden dolayı tek seçeneğinin o olduğunu hissederse sana alt erkek muamelesi yapar. Kızlara her zaman birden fazla seçeneğiniz var mış gibi davranın flört aşamasında.
Sıkılıp gidecek insan için flört aşaması veya ciddi uzun ilişki fark yaratmaz. Gidecek insan her türlü gider, kalacak insan her türlü kalır. Sizi bırakıp gitmesin diye olduğunuzdan farklı davranmanıza kimse değmez. Olduğunuz gibi davrandığınızda da sizi bırakıp gidiyorsa zaten gitsin.
Edit: Tekrar okuyunca fark ettim biraz sert yazmışım ama olsun
Bir kıza asla ona muhtaç olduğunuzu hissettirmeyin. Senin amacın o değilse bile kız fazla ilgiden dolayı tek seçeneğinin o olduğunu hissederse sana alt erkek muamelesi yapar. Kızlara her zaman birden fazla seçeneğiniz var mış gibi davranın flört aşamasında.
Flört değil sevgiliydik zaten. İstese de alt erkek muamelesi yapamaz seviyeler belli ikimizin de. Uzun hikaye ama benim hayatımda ondan başka neredeyse kız yok iken onu aldattığımı düşündü ve ondan ayrıldı. Normalde pek kriter koymam partner seçerken ama bundan sonra psikolojisi düzgün insanları seçicem. Da bu yine de gitmeseydi iyiydi :/
Flört değil sevgiliydik zaten. İstese de alt erkek muamelesi yapamaz seviyeler belli ikimizin de. Uzun hikaye ama benim hayatımda ondan başka neredeyse kız yok iken onu aldattığımı düşündü ve ondan ayrıldı. Normalde pek kriter koymam partner seçerken ama bundan sonra psikolojisi düzgün insanları seçicem. Da bu yine de gitmeseydi iyiydi :/
Valla yalan olmasın arada bana da öyle geliyor. Ama bu olay olmadan 15-20 dakika önce farklı şeyler yapıyorduk. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim. Daha çok bana fazla bağlanmak istemediğini belirtiyordu ilişkimizde iken. Herhalde bahane buldu bunu.
Vallahi yalan olmasın arada bana da öyle geliyor. Ama bu olay olmadan 15-20 dakika önce farklı şeyler yapıyorduk. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim. Daha çok bana fazla bağlanmak istemediğini belirtiyordu ilişkimizde iken. Herhalde bahane buldu bunu.
Aman, klasik liseli bir kız işte. 16-17 yaşlarında olduğunu düşünüyorum çünkü ben de öyle bir şey yaşamıştım. Geçti gitti şu an aklıma bile gelmiyor. Üzülme çok.
Ayrıca aldattın diye ayrılan kız seni engeller mi?
Aman, klasik liseli bir kız işte. 16-17 yaşlarında olduğunu düşünüyorum çünkü ben de öyle bir şey yaşamıştım. Geçti gitti şu an aklıma bile gelmiyor. Üzülme çok.
Ayrıca aldattın diye ayrılan kız seni engeller mi?
Yok ya üniversitedeniz ikimizde ben 20 o 18 yaşındaydı. O değilde asıl aldattım diye ayrılırsa engel atar. Aynısını bana da yapsa ben de engel atardım. Fakat sorun şu ortada aldatmayı bırak başka bir kız bile yok. Ki bunu benden daha da iyi biliyordu. Ona telefonumu verdim şifresiyle. 15-20 dakika baktı. Sonrasında bir arkadaşımla olan mesajlaşmaları (Arkadaşım erkek kız bile değil.) Göstermedim diye aldattığımı düşündü. Telefonu verip güvenen de suç gerçi.
Ona telefonumu verdim şifresiyle. 15-20 dakika baktı. Sonrasında bir arkadaşımla olan mesajlaşmaları (Arkadaşım erkek kız bile değil.) Göstermedim diye aldattığımı düşündü. Telefonu verip güvenen de suç gerçi.