Yok ya üniversitedeniz ikimizde ben 20 o 18 yaşındaydı. O değil de asıl aldattım diye ayrılırsa engel atar. Aynısını bana da yapsa ben de engel atardım. Fakat sorun şu ortada aldatmayı bırak başka bir kız bile yok. Ki bunu benden daha da iyi biliyordu. Ona telefonumu verdim şifresiyle. 15-20 dakika baktı. Sonrasında bir arkadaşımla olan mesajlaşmaları (arkadaşım erkek kız bile değil.) Göstermedim diye aldattığımı düşündü. Telefonu verip güvenen de suç gerçi.

Hala çocuk işte. Senden telefonunu istemesi bile sözlerine güvenmediğini gösteriyor. Okulda görürsen çocukça davrandığını söyle başka da bir şey deme napıyorsa yapsın.

Hala çocuk işte. Senden telefonunu istemesi bile sözlerine güvenmediğini gösteriyor. Okulda görürsen çocukça davrandığını söyle başka da bir şey deme napıyorsa yapsın.
Telefonu kendi istemedi de güven sorunun var ise alabileceğini söyledim ben de yanında yatıyordum zaten. Ve zaten istese tüm gün baksın bana yazan yada benim yazdığım kız falan yok. Sözlerime güvenmeyebilir sonuçta uzun süreli bir ilişki değildi. Lakin bu şekilde bir terk etme beklemiyordum.

Nope. Hiç seven bir kadın gurursuzluğu görmemişsin. Umarım bunu anlarsın.

Bahane. Yine de şansını denemek için bir açık kapın var.
Hocam ne açık kapısı. Instagram WhatsApp her yerden engellemiş. Telgraf çekmeye kadar vardı neredeyse. SMSden bir iki kez konuştuk ayrılık sonrası onda da hiç ümit verme gibi bir durumu olmadı.

Telefonu kendi istemedi de güven sorunun var ise alabileceğini söyledim ben de yanında yatıyordum zaten. Ve zaten istese tüm gün baksın bana yazan ya da benim yazdığım kız falan yok. Sözlerime güvenmeyebilir sonuçta uzun süreli bir ilişki değildi. Lakin bu şekilde bir terk etme beklemiyordum.

Yani hocam dürüst olmak gerekirse kadınlar garip varlıklar.

Hocam ne açık kapısı. Instagram WhatsApp her yerden engellemiş. Telgraf çekmeye kadar vardı neredeyse. SMS'den bir iki kez konuştuk ayrılık sonrası onda da hiç ümit verme gibi bir durumu olmadı.

Böyle durumlarda yüz yüze konuşacak cesareti yoksa hiç sallama bile. Çünkü benzeri bir şeyler yaşadım.

Yani hocam dürüst olmak gerekirse kadınlar garip varlıklar.

Böyle durumlarda yüz yüze konuşacak cesareti yoksa hiç sallama bile. Çünkü benzeri bir şeyler yaşadım.
Bilmiyorum ki yaa. Geçen ortak takip ettiğimiz birinin storyisinde gördüm toplu çekilmişler. Biraz kilo almış sanırım benden ayrıldıktan sonra. Aslında bir kez buluşsak en azından aramız düzgün olsa iyi olacak da pek hevesli değil sanırım.

Buna bakabilirsiniz.

Buna bakabilirsiniz.
Teşekkürler baktım. Kendisi engellemiş beni.