Kusura bakmayın yanlış okumuşum, yani whatsapp pek bir çözüm yolu sunmuyor muhtemelen bir yolu varsa bile uğraştıracaktır ki bir kez gidince geri getirmeye fırsat sunmuyor nasıl bir sistem anlamış değilim.Canım hocam telefona ve numaraya dair hiçbir değişiklik yok yaklaşık 2 3 yıldır aynı telefon aynı numara kullanıyorum bir anda geri yükleme bildirimi geldi ne olduğunu anlamadım bütün konuşmalar medya gitmişti
Detaylar
Kim cevapladı?Ali De Niro
Üstün
Benim bildiğim kadarıyla bu durumun bir çözümü yok. Daha önce birkaç android kullanan tanıdığımın daha başına geldi ve hiçbir şekilde çözemedik. Sadece bir tanesinde ilk mesajımda bahsetmiş olduğum klasör konumunda yerel yedekleme dosyası duruyordu onu kullanarak anlattığım yöntemle sohbetleri kurtarmıştık. Eğer sizde de duruyorsa bir deneyin ama durmuyorsa kurtarmanın en azından benim bildiğim kadarıyla bir yolu kalmıyor.Hocam ben ne telefon değiştim ne WhatsApp numara eklemedim sadece yeni wi-fi ye bağlandım bana bildirim geldi mesajlar yüklensin mi diye ben yükle dedim bütün verilerim silindi hiçbir şey gelmedi eski yedeklemeyi nasıl çekebilirim wp üzerinden denedim halen gelmiyor
Sizin sorununuz çözüldü mü hocam?Eski telefona tekrar giriş yapmanız mümkün mü ben geri öyle döndüm şu an
Hocam evde değildim şu an deniyorumda wp yüklü değilken com.whatsapp klasörünü bulamamam normal mi acaba?Yerel yedekleme dosyası ile sohbetleri taşımayı deneyin. Eski telefonunuzdaki yerel sohbet yedeği dosyasını bir bilgisayara taşıyın. Ardından yeni telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını kaldırın ve yeni telefonunuza, bilgisayarınıza taşımış olduğunuz yerel sohbet yedeği dosyasını yükleyin. Ardından WhatsApp'ı tekrar kurun ve mevcut yedek ile devam etsin.
Eski telefonunuzdaki yerel sohbet yedeği:
Databases klasöründeki en son tarihli dosya sizin mevcut yedeğinizdir. Daha eski dosyaları silebilirsiniz.
- Dosya yöneticisi uygulamanızı açın.
- Main Storage (Ana Depolama) veya Internal Storage (Dahili Depolama) seçeneğine dokunun.
- Android > media > com.whatsapp > WhatsApp > Databases
Yeni telefonunuza tekrardan WhatsApp yüklemeden önce bilgisayarınıza taşımış olduğunuz yedekleme dosyasını yeni telefonunuzun Database klasörüne taşıyın.
Yeni telefonunuzda yedekleme dosyasını taşıyacağınız database klasörü:
Ardından kurulumu yapabilirsiniz.
- Dosya yöneticisi uygulamanızı açın.
- Main Storage (Ana Depolama) veya Internal Storage (Dahili Depolama) seçeneğine dokunun.
- Android > media > com.whatsapp > WhatsApp > Databases
Hocam evde değildim şu an deniyorumda wp yüklü değilken com. WhatsApp klasörünü bulamamam normal mi acaba?
Evet normal. Programı silince orayı da siliyor. Programı kur ve aç. İlk ekranda devam etme çık. Sonra klasörler gelir. Oraya eski yedekleri at ve programı yeniden aç.
Bunu denemeden önce bir eski yedekleri silip tekrar yedekleyip deneyeyim dedim olmazsa en son bunu deneyeceğim. com.whatsapp klasörü çıktı databases yoktu ama.Evet normal. Programı silince orayı da siliyor. Programı kur ve aç. İlk ekranda devam etme çık. Sonra klasörler gelir. Oraya eski yedekleri at ve programı yeniden aç.
Hocam google hesabındaki whatsapp yedeklemesini sildim daha sonrasında tekrar yedeklemeye aldım. Yeni telefonda tekrar giriş yapmayı denediğimde bu sefer eski telefondaki sohbeti aktarma seçeneği çıktı bu şekilde halletim. @9603, @Ali De Niro, @ersENes yardımlarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-