Merhaba. Aklımda Keenetic Hopper DSL vardı fakat 2.000-3.000 TL olan bütçemi aşıyor, ben de o yüzden farklı alternatif istiyorum. Fiber'e geçtiğimde başka modemle geçebilmem için WAN üzerinden internet alabileyim, DSL desteği olsun, WiFi 6 destekli olsun istiyorum. Tercih markalarım ASUS, TP-Link, ZyXEL. İyi akşamlar.
Merhaba. Aklımda Keenetic Hopper DSL vardı fakat 2.000-3.000 TL olan bütçemi aşıyor, ben de o yüzden farklı alternatif istiyorum. Fiber'e geçtiğimde başka modemle geçebilmem için WAN üzerinden internet alabileyim, DSL desteği olsun, Wi-Fi 6 destekli olsun istiyorum. Tercih markalarım ASUS, TP-Link, ZyXEL. İyi akşamlar.
Elinde çalışan VDSL modem varsa yanına Xiaomi AX3000t alıp ona OpenWrt kurup kullanabilirsin Xiaomi cihaz ana cihaz olur modem sadece Xiaomi cihaza internet verir aynı şekilde 75 Mbit VDSL internetimi kullanıyorum.
Elinde çalışan VDSL modem varsa yanına Xiaomi AX3000t alıp ona OpenWrt kurup kullanabilirsin Xiaomi cihaz ana cihaz olur modem sadece Xiaomi cihaza internet verir aynı şekilde 75 Mbit VDSL internetimi kullanıyorum.
Hmm. Sanirim Wi-Fi 6E destekli yanilmiyorsam. Elimdeki modem calisiyor ama cok sık dususler yasiyorum ana modemden kaynakli. Ondan dolayi ana modemi degismek istiyorum.