Çözüldü Wi-Fi adaptörü 40Mbps üstüne çıkmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Klauris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    wi-fi wifi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Klauris

Çalışkan
Dün ağ ayarlarından "QoS Paket Zamanlayıcısını" kapattım. Hızım tekrar 100Mbps'e çıkmıştı, şimdi tekrar 40'a sabitlendi. Yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Kablolu kullanıyorum wifi adaptörünü. Telefondan hız testi yaptığımda 100mbps çıkıyor.
Anladım, USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorsunuz. O zaman CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları tek tek uygulayın:
netsh int ip reset
netsh winsock reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

Sorun yine düzelmezse adaptörün driveri varsa silip tekrardan kurun. Yine düzelmezse aygıt yöneticisinden adaptörünüzü bulup cihazı kaldır diyin. Sonrasında donanım değişikliklerini tara butonunu bulun aygıt yöneticisinde yukardan.
1750780225368.webp

Windows'tan Ayarlar>Ağ ve internet>Gelişmiş ağ ayarları>Ağ sıfırlama ekranına gelip şimdi sıfırla der misin?

Son düzenleme:
Kablolu kullanıyorum wifi adaptörünü. Telefondan hız testi yaptığımda 100mbps çıkıyor.
Anladım, USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorsunuz. O zaman CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları tek tek uygulayın:
netsh int ip reset
netsh winsock reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

Sorun yine düzelmezse adaptörün driveri varsa silip tekrardan kurun. Yine düzelmezse aygıt yöneticisinden adaptörünüzü bulup cihazı kaldır diyin. Sonrasında donanım değişikliklerini tara butonunu bulun aygıt yöneticisinde yukardan.

Çözüm
netsh int ip reset
netsh winsock reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

Çok teşekkür ederim düzeldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt