Anladım, USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorsunuz. O zaman CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları tek tek uygulayın:Kablolu kullanıyorum wifi adaptörünü. Telefondan hız testi yaptığımda 100mbps çıkıyor.
Maalesef hala aynı 40mbps civarı veriyorEki Görüntüle 157160
Windows'tan Ayarlar>Ağ ve internet>Gelişmiş ağ ayarları>Ağ sıfırlama ekranına gelip şimdi sıfırla der misin?
Kablosuz mu kablolu mu kullanıyorsunuz? Başka cihazlarda dener misiniz birde hız testini?
Kablolu kullanıyorum wifi adaptörünü. Telefondan hız testi yaptığımda 100mbps çıkıyor.Kablosuz mu kablolu mu kullanıyorsunuz? Başka cihazlarda dener misiniz birde hız testini?
Anladım, USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorsunuz. O zaman CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları tek tek uygulayın:Kablolu kullanıyorum wifi adaptörünü. Telefondan hız testi yaptığımda 100mbps çıkıyor.
Çok teşekkür ederim düzeldi.Anladım, USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorsunuz. O zaman CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları tek tek uygulayın:
netsh int ip reset
netsh winsock reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
Sorun yine düzelmezse adaptörün driveri varsa silip tekrardan kurun. Yine düzelmezse aygıt yöneticisinden adaptörünüzü bulup cihazı kaldır diyin. Sonrasında donanım değişikliklerini tara butonunu bulun aygıt yöneticisinde yukardan.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra tekrar 40a düştü.
Tekrar adımları tekrarlar mısınız?Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra tekrar 40a düştü.