Wi-Fi güçlendirici işe yarar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Margot Robbie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 37
  • Etiketler Etiketler
    wifi

Margot Robbie 14

Başarılı
Merhaba, evde bilgisayarın bulunduğu oda ile Wi-Fi'nin bulunduğu yer çok uzakta. Wi-Fi ile indirme hızı direkt yarıya düşüyor ve oyunlarda ani ping yükselmesi ve lag sorunları yaşanıyor. Kablo ile sorun çözülüyor ama evin içinde 20 metre kablo dolaştırmak istemiyorum. Wi-Fi menzil genişletici sorunu çözer mi?

Ya da aşağıdaki router'den var evde. Bunu nasıl kullanabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacaksanız çözmez, sadece internetin asgari düzeyde kullanılabilmesini sağlar. Eğer Modem ile access point kablo ile bağlanacaksa o zaman çözer, ancak bunun içinde kablo çekmeniz gerekir.

Wi-Fi ile bağlandığın sürece stabil internet kullanamazsın büyük oranda. 100 Mbps Fiber altyapıda olmama rağmen, modem ile odamın yakın olmasına rağmen arada pingim yükseliyordu. Ne yapıp edip o kabloyu dolandırıp odama götürünce sorun düzeldi.

Ayriyeten attığın Router Wi-Fi 4, o da bi eksi. Bi ihtimal Wi-Fi 6 kullanırsan iyileşebilir. Onu kullanman için de kablo gerekli.

Oyun oynayacaksanız çözmez, sadece internetin asgari düzeyde kullanılabilmesini sağlar. Eğer Modem ile access point kablo ile bağlanacaksa o zaman çözer, ancak bunun içinde kablo çekmeniz gerekir.
Hocam peki piyasadaki en iyi kablolar hangileri? Mesela cat6 cat5 cat8 gibi tabirler var bunlardan hangileri en iyi?

Hocam peki piyasadaki en iyi kablolar hangileri? Mesela cat6 cat5 cat8 gibi tabirler var bunlardan hangileri en iyi?
Cat6 kablo işinizi hayli görecektir, Aliminyum alaşım olmasın yeter. Cat7 vb. üst segment, gündelik kullanımda fark hissettirmez. Ben Cat6 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…