Ricardo Quaresma

Başarılı
Ailem modemin çekmemesinden çok rahatsız oluyor. Wi-Fi adaptör almak istiyorum. Modem benim odamdan yaklaşık 2-3 oda uzaklıkta olacak eğer modemi taşırsam. Wi-Fi adaptör kullanırsam Wi-Fi hızım çok etkilenir mi?
+ Menzil arttırıcı almayacağım bilgisayara Wi-Fi adaptörü alacağım.
Hız: 50 Mbps
ISS: Türk Telekom
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, benim internetim 100 Mbps ve bende Türk Telekom kullanıyorum, evimizin duvarları tuğla falan değil beton bu yüzden bazen telefon bile çekmiyor. Yaşadığınız sorunu bende yaşadım ve TP-Link RE315 menzil genişletici aldım benim sorunum hayli hayli çözüldü ayrıca mobil uygulamasından kurulumu yaptıktan sonra Ethernet girişinden kablolu internete erişebilirsiniz. Modeminizin hızı biraz yavaş gibi geldi bana ama yine de siz bilirsiniz, ekte Ookla hız testi sonucumu bıraktım.

1750708882771.webp

Merhaba, benim internetim 100 Mbps ve bende Türk Telekom kullanıyorum, evimizin duvarları tuğla falan değil beton bu yüzden bazen telefon bile çekmiyor. Yaşadığınız sorunu bende yaşadım ve TP-Link RE315 menzil genişletici aldım benim sorunum hayli hayli çözüldü ayrıca mobil uygulamasından kurulumu yaptıktan sonra Ethernet girişinden kablolu internete erişebilirsiniz. Modeminizin hızı biraz yavaş gibi geldi bana ama yine de siz bilirsiniz, ekte Ookla hız testi sonucumu bıraktım.

Eki Görüntüle 157006
Hocam altyapı yok 50den fazla alamıyoruz. Aileme söylüyorum altyapı için uğraşmıyorlar mecburen böyle devam. Bide hocam bu menzil arttırıcıyı nereye takmalıyım. Ev planı:
1750708969391.webp

Hocam altyapı yok 50'den fazla alamıyoruz. Aileme söylüyorum altyapı için uğraşmıyorlar mecburen böyle devam. Bir de hocam bu menzil arttırıcıyı nereye takmalıyım. Ev planı:
Eki Görüntüle 157007

Resimden yola çıkarak çok fazla ayak altında değilse bilgisayarınızın olduğu odanın çıkışındaki koridora takmanızı öneririm üründe 2 adet anten var ayak altında zarar görebilir, ben odamda çekmediği için direkt odama taktım bir sorun yaşamadım henüz. Deneme yanılma ile test edebilirsiniz,50 Mbps ile çok bir fark göreceğinizi düşünmüyorum eskiden 24 Mbps kullanıyordum 100 Mbps gerçekten kötü bir altyapı için bile nimet bence. Yine de önce sorunu Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Resimden yola çıkarak çok fazla ayak altında değilse bilgisayarınızın olduğu odanın çıkışındaki koridora takmanızı öneririm üründe 2 adet anten var ayak altında zarar görebilir, ben odamda çekmediği için direkt odama taktım bir sorun yaşamadım henüz. Deneme yanılma ile test edebilirsiniz,50 Mbps ile çok bir fark göreceğinizi düşünmüyorum eskiden 24 Mbps kullanıyordum 100 Mbps gerçekten kötü bir altyapı için bile nimet bence. Yine de önce sorunu Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Hocam koridorda priz yok şu aradaki yere taksam olur mu? Bide PC'nin olduğu odadan çıkıncaki koridoru biraz uzun çizmişim onu yarı yarıya kısaltıp öyle düşünün. Bende eskiden 24 kullanıyordum sonra 50ye çıkarttık cidden çok iyi geldi.

Hocam koridorda priz yok şu aradaki yere taksam olur mu? Bir de PC'nin olduğu odadan çıkıncaki koridoru biraz uzun çizmişim onu yarı yarıya kısaltıp öyle düşünün. Bende eskiden 24 kullanıyordum sonra 50ye çıkarttık cidden çok iyi geldi.

İnternete en çok ihtiyaç duyulan odaya takmanız daha doğru olur ben oyun için istediğinizi düşünerek öyle dedim, nerede internetin çekmemesinden şikayetçiyseniz oraya takmalısınız aldıktan sonra sorunuzun çözülmeceğinden ümitsizseniz kolay iade edebileceğiniz bir yerden almalısınız eğer ki fiyat konusunda endişeliyseniz aynı markanın fark modellerine de bakabilirsiniz.

Yukarıdaki mesajlara istinaden, modeminizi taşımadan diğer cihazlara daha güçlü sinyal iletmek istiyorsanız, bu ürün işinizi görecektir.

Son düzenleme: