İsimbulamajim 2

Üstün
Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuza getireceğim derken pişman olursunuz. Size SSD yerine salatalık gönderseler hiçbir şey yapamazsınız. Veya 1 TB aldınız diyelim, 1 TB gözüküyor ama aslında 64 GB çıkabilir; hiçbir garantisi yok.

Ucuza getireceğim derken pişman olursunuz. Size SSD yerine salatalık gönderseler hiçbir şey yapamazsınız. Veya 1 TB aldınız diyelim, 1 TB gözüküyor ama aslında 64 GB çıkabilir; hiçbir garantisi yok.
Hazır sistem içinde varmış hocam; ayrı alınmıyor.

Açıklama kısmında kontrolcü bilgisi bulunuyor. Yorumlayabilir misiniz?
Ha bu arada orayı sallamış da olabilirler ama doğruysa da SM2263XT giriş seviye NVMe kontrolcüsü. Şu an kullandığım diskte var, benim için yeterli çünkü tek yaptığım şey oyun oynayıp internete girmek. Performans beklentisi olmasın.

@İsimbulamajim hatta şöyle bir bilgi vereyim, Aliexpress fotoğrafında adamlar 3.400 MB/sn hız falan yazmış. Eğer SM2263XT varsa bu hızlara ulaşamaz ki, yalan.

Screenshot_20260810_091619_Chrome.webp

Son düzenleme:
Hazır sistem içinde varmış hocam; ayrı alınmıyor.

Ha bu arada orayı sallamış da olabilirler ama doğruysa da SM2263XT giriş seviye NVMe kontrolcüsü. Şu an kullandığım diskte var, benim için yeterli çünkü tek yaptığım şey oyun oynayıp internete girmek. Performans beklentisi olmasın.

@İsimbulamajim hatta şöyle bir bilgi vereyim, Aliexpress fotoğrafında adamlar 3.400 MB/sn hız falan yazmış. Eğer SM2263XT varsa bu hızlara ulaşamaz ki, yalan.

Eki Görüntüle 272398
2.400/1.700 yazmışlar yalnız.
Marka hakkında bilgi edinebiliyor musunuz peki? Bir modeli Techpowerup'ta var.

2.400/1.700 yazmışlar yalnız.
Marka hakkında bilgi edinebiliyor musunuz peki? Bir modeli TechPowerUp'ta var.
Burada 3500/3000 yazıyor. SM2263XT'nin hızı buralara ulaşamaz.

Muhtemelen SM2263XT vardır, videosunda gri bir şey gözüküyor. SM2263XT o şekilde metalimsi.

Araştıracağım modeli ancak tavsiye etmem, dediğim gibi burada tutacak model değil, muhatap bulamazsınız.

Screenshot_20260810_112130_Chrome.webp

Gamers Arena'nın bozulması durumunda değişim yapması yeterli olmaz mı?
Olur olmasına da o şekilde 2 sene garantin olur. Bugün coğu diske 3 ve 5 sene üretici garantisi veriliyor.

Mesela ben Gigabyte SSD için 3 seneye yakın zamanda değişim yaptırdım Gigabyte ile iletişime geçerek. Bundan önce İtopya ile konuşmuştum, 2 sene doldu deyip kestirip atmışlardı. Gigabyte ile iletişime geçtim, onlar servise yönlendirdi ve işin sonunda İtopya bana muadil ürün yolladı.

İşte bu ürün için aynı desteği alabilecek misin önemli olan o. Yoksa PC'ye takar kullanırsın, benim gibi bir kullanıcıysan fazla fazla da yeter.