Başlıkta belirttiğim gibi bunu kaldırmak istiyorum başka bir program kullanacağım SS almak için ve o programın tuş atamasını Win + Shift + s yapmak istiyorum ancak Windows'un SS alma programı atanmış durumda bu kısayol tuşlarına. Ve hangi program olduğunu da bilmiyorum ekran alıntısı ile falan başlıyordu ancak bilgisayarım da öyle bir şey yok.
Klavye yöneticisine girin.
Kısayolu yeniden eşle seçeneğine basın.
Açılan pencerede kalem işaretine basıp Win + Shift + s kombosuna tıklayın.
Hedef kısmına gelip kalem işaretine basın ve kulanmadığınız bir kısayol kombosu seçin.
Açılan pencerede sağ kısımda boş bir yere gelip sağ tıklayarak yeni > dize değeri oluşturun. Dize değeri adına adına DisabledHotkeys yazın, veri kısmında ise S yazın ve Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın.
Açılan pencerede sağ kısımda boş bir yere gelip sağ tıklayarak yeni > dize değeri oluşturun. Dize değeri adına adına DisabledHotkeys yazın, veri kısmında ise S yazın ve Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın.
Kısayol mu kalmadı? Kaşınırsanız gün gelir Windows da sizi kaşır. Şimdiden söylemiş olayım.
Madem istemiyorsunuz, Snipping Tool'u kaldırın gitsin. Kısayolu iptal etmesine bir şekilde edersiniz de aynı kısayolu başka bir şey için kullanmanız çok zor. Snipping Tool'a hook atanı duymadım, bakınca da göremiyorum.
Kısayol mu kalmadı? Kaşınırsanız gün gelir Windows da sizi kaşır. Şimdiden söylemiş olayım.
Madem istemiyorsunuz, Snipping Tool'u kaldırın gitsin. Kısayolu iptal etmesine bir şekilde edersiniz de aynı kısayolu başka bir şey için kullanmanız çok zor. Snipping Tool'a hook atanı duymadım, bakınca da göremiyorum.
Açıkçası kalmadı hocam. Elime en yakın tuş bu tuşlar. O yüzden bunu yapmak istiyorum. Ve kaldırın diyorsunuz ancak kaldıramıyorum çünkü Snipping Tools yüklü değil olarak gözüküyor. Ama aynı zamanda çalışıyor garip bir şeyin ortasındayım yani.
Hedef kısmına gelip kalem işaretine basın ve kulanmadığınız bir kısayol kombosu seçin.