Bandırmalı1965
Uzman
Başlat menüsündeki, aslında silinen ama hâlâ hayalet kısayolu bulunan klasörleri silmek için ismini unuttuğum bir yola girip ne varsa sildim. Hayalet klasörler gitti ama Win+X ve Windows Search tamamen bozuldu, çalışmıyor. Windows Search’te bir şeyi aratıp üstüne tıklayınca doğrudan açmıyor, Win+X’ten bir şeyi açmaya çalıştığımda ise “xxxxxx.ink bulunamadı” diyor.
Düzeltmeye çalışırken daha da bozdum; artık Win+X menüsü bile çıkmıyor. DISM ve SFC işe yaramadı, binlerce yol denedim ama çözemedim.
Tekrar Windows kurulumu yapmak isterdim ama laptop düştü, ekranı ekteki gibi paramparça oldu. Ekran tamiri de laptoptan 3 kat daha pahalı, değmez. Bu yüzden HDMI ile TV’ye bağlayarak kullanıyorum, ancak sıfırdan kurulum yapmam imkansız çünkü WinRE ve BIOS’ta TV’ye sinyal gitmiyor, görüntü kesiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap yazan değerli hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.
Düzeltmeye çalışırken daha da bozdum; artık Win+X menüsü bile çıkmıyor. DISM ve SFC işe yaramadı, binlerce yol denedim ama çözemedim.
Tekrar Windows kurulumu yapmak isterdim ama laptop düştü, ekranı ekteki gibi paramparça oldu. Ekran tamiri de laptoptan 3 kat daha pahalı, değmez. Bu yüzden HDMI ile TV’ye bağlayarak kullanıyorum, ancak sıfırdan kurulum yapmam imkansız çünkü WinRE ve BIOS’ta TV’ye sinyal gitmiyor, görüntü kesiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap yazan değerli hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: