Sağolun hocam, 1 aydır yedek için harici HDD alacaktım. Bugün artık böyle olunca oyalanmadan direkt aldım. Akşam format atarım, formattan sonra D diskini son kez Malwarebytes ile taramam yeterli mi? Başka önereceğiniz bir antivirüs var mı?@EDCrasher, kesin bir sekilde false-positive olmadigini varsaymak icin bir neden yok.
Onunla ayni senaryoyu yasamaniz imkansiz olmasa da bu yasayacaginiz anlamina gelmez. Demek ki onun durumunda ilgili disk gercekten enfekte imis.
Bu caddede X kisisine araba carpmisti, bana neden carpmadi demek gibi bir sey bu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
@EDCrasher, Malwarebytes ve EEK yeterince iyidir. Daha fazla motor ile taramak anlamsiz olur artik.
Black_eagle 1903
Yetkin
Sağ olun hocam, 1 aydır yedek için harici HDD alacaktım. Bugün artık böyle olunca oyalanmadan direkt aldım. Akşam format atarım, formattan sonra D diskini son kez Malwarebytes ile taramam yeterli mi? Başka önereceğiniz bir antivirüs var mı?
Var bir de bunu dene bakalım. Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky
Formattan sonra sadece Malwarebytes ile derin tarama yaptım, bir şey çıkmadı.@EDCrasher, Malwarebytes ve EEK yeterince iyidir. Daha fazla motor ile taramak anlamsiz olur artik.
D diskini kullanabilirim yani? İçindeki EXE dışındaki dosyalara zarar gelme ihtimali yok mu?