Çözüldü Windows 0xc000001 hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 218
  • Etiketler Etiketler
    windows
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Arkadaşlar mavi ekranda kalıyor. Kaç kere reset attım aynı. Bu bilgisayarı sıfırla yazan mavi ekran da gelmiyor, sadece bu ikisi geliyor açtığımda.

Dosya Ekleri

• IMG_20241007_123541.webp
    236,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20241007_123527.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm
Bilgisayarı yeniden başlatıp F8 tuşuna basarak gelişmiş başlangıç seçeneklerinden başlangıç onarma seçeneğini seç. Düzelmezse gelişmiş seçeneklere tekrar gelip komut isteminden şu komutu yaz;

sfc /scannow
Bilgisayarı yeniden başlatıp F8 tuşuna basarak gelişmiş başlangıç seçeneklerinden başlangıç onarma seçeneğini seç. Düzelmezse gelişmiş seçeneklere tekrar gelip komut isteminden şu komutu yaz;

sfc /scannow

Çözüm

Tamam hallettim hocam. F8 başlangıç ayarlarından güvenli mod CMD ile başlattım. SFC scannow taramadan sonra halloldu. Şimdi gidince sıfırlayacağım PC'yi Windows sitesinden. Sıkıntı çıkmaz inşallah sıfırlanırken.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi işletim sistemini kuracaksan alttaki rehberle takip et, temiz kurulum rahatça yaparsın.

Windows 11 desteklemiyor PC. Zaten Microsoft aracından sıfırlayacağım en son sürüm.

24H2 kuranlar sorunlarla ve buglarla karşılaştıklarını söylüyorlar en iyisi 22H2 kurup sağlama almak. Daha sonra yükseltme yapar arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…