Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
- Çözüldü
Bilgisayarı yeniden başlatıp F8 tuşuna basarak gelişmiş başlangıç seçeneklerinden başlangıç onarma seçeneğini seç. Düzelmezse gelişmiş seçeneklere tekrar gelip komut isteminden şu komutu yaz;
SFC /scannow
Tamam hallettim hocam. F8 başlangıç ayarlarından güvenli mod CMD ile başlattım. SFC scannow taramadan sonra halloldu. Şimdi gidince sıfırlayacağım PC'yi Windows sitesinden. Sıkıntı çıkmaz inşallah sıfırlanırken.
Hangi işletim sistemini kuracaksan alttaki rehberle takip et, temiz kurulum rahatça yaparsın.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi.
- Recep Baltaş
- windows 10 windows 10 imaj windows 10 imaj dosyası windows 10 imaj indir windows 10 imaj indir türkçe windows 10 iso windows 10 iso dosyası windows 10 iso indir windows 10 iso indir türkçe windows 10 türkçe iso indir
- Windows Sürümleri
Windows 11 desteklemiyor PC. Zaten Microsoft aracından sıfırlayacağım en son sürüm.
Hangi işletim sistemini kuracaksan alttaki rehberle takip et, temiz kurulum rahatça yaparsın.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi.
- Recep Baltaş
- windows 10 windows 10 imaj windows 10 imaj dosyası windows 10 imaj indir windows 10 imaj indir türkçe windows 10 iso windows 10 iso dosyası windows 10 iso indir windows 10 iso indir türkçe windows 10 türkçe iso indir
- Windows Sürümleri