Bahsettiğin klasörleri silmeni önermem. Ayrıca bahsedilen "taktikler"in neredeyse hiçbir etkisi yok, sistemin güçlü olsa da olmasa da önermem.

Recent de silinmemeli yani?
Diğer soruyu tekrar soruyorum sistemi güçlü olanlar da bu performans ayarlarını yapmak zorunda mı?

Temp, %temp%, prefetch, ve bir tane daha kod vardı yani bunları silmek yanlış mı?
Ayrıca sistemi güçlü olanlar bu ayarları yapmalı mı?

Bunlari içindekini silmeyin bunlar önbellektir yine kendi kendine oluşur bu sana yavaşlık olarak döner.

Bahsettiğin klasörleri silmeni önermem. Ayrıca bahsedilen "taktikler"in neredeyse hiçbir etkisi yok, sistemin güçlü olsa da olmasa da önermem.

Bahsettiğim ayarlar Windows'u bozmadan yapılacak islemler bunların dışındaki islemler sistem ayarlarına giriyor onu önermiyorum zaten.

Yer kalmadığında siliyorum herhangi bir zararı var mı? Daha geçen hafta 17GB yer açtım.

O dosyalar size geri dönüyor bahsettiğim klasörler programlari sistemin önbelleği programa girerken sistem oradan okuyup daha hızlı giriyor silersen mecburen sistem yeniden oluşturduğu için eskisi gibi hızlı açılmaz.