Detaylar
Kim cevapladı?Hangi Windows sürümü ISO'su bu? Nereden indirdiniz?
Büyük ihtimal hatalı dosyadır.
SKYEBB
Gelişen
Hangi Windows sürümü ISO'su bu? Nereden indirdiniz?
Hocam Recep abinin linkinden indirdim.
https://techolay.net/sosyal/indir/windows-10-22h2.38/reviews
Peki dosyanın eksiksiz ve hatasız indiğinden emin misiniz? Eğer öyleyseniz ikinci sorum şu; bu ISO dosyasını nasıl açmayı deniyorsunuz? Hangi program ile?
SKYEBB
Gelişen
Peki dosyanın eksiksiz ve hatasız indiğinden emin misiniz? Eğer öyleyseniz ikinci sorum şu; bu ISO dosyasını nasıl açmayı deniyorsunuz? Hangi program ile?
Hocam bende senin dediğin gibi düşündüm tekrar indirdim ama gene aynı. Bir de kullandığım program Rufus, Rufus'un ise şöyle hem en son sürüm 4.9 hem 4.5 hem 4.4 denedim hepsinde aynı sonuç aldım.
Windows artik ISO dosyasini kendi basina acabiliyor bir dener misin cikarmayi? Veyahut bir PowerISO gibi program kullan.Hocam bende senin dediğin gibi düşündüm tekrar indirdim ama gene aynı. Bir de kullandığım program Rufus, Rufus'un ise şöyle hem en son sürüm 4.9 hem 4.5 hem 4.4 denedim hepsinde aynı sonuç aldım.
SKYEBB
Gelişen
Windows artik ISO dosyasini kendi basina acabiliyor bir dener misin cikarmayi? Veyahut bir PowerISO gibi program kullan.
Kendi başına nasıl oluyor hocam biraz detaylandırabilir misin?
Hocam ISO dosyasina sag tikla bir bak cikart olmasi lazim. Ayrica linki birak belki bozuktur o dosya duzeltilir.Kendi başına nasıl oluyor hocam biraz detaylandırabilir misin?
SKYEBB
Gelişen
Hocam, buradan indirip sonra doğrudan flaş belleğe yazdırma işlemi var kendi uygulamasında. Onu deniyorum şimdi.
Olmadı gene hocam bunda da hata hata üstüne hata.
Olmadı gene hocam bunda da hata hata üstüne hata.
Son düzenleme: