Bu ana kadar hep ISO ile kurardım ancak şimdi işler değişmiş galiba. Playbook denen bir şey var anlamadım. Bunu naısl kuracağız. Dual boot için kuruyordum sürekli.

Bu ana kadar hep ISO ile kurardım ancak şimdi işler değişmiş galiba. Playbook denen bir şey var anlamadım. Bunu naısl kuracağız. Dual boot için kuruyordum sürekli.

bu video ile kurulum yapabilirsiniz(eğer sisteminiz imzanızdaki gibiyse Windows 11 kurmak daha sağlıklı olur.

bu video ile kurulum yapabilirsiniz(eğer sisteminiz imzanızdaki gibiyse Windows 11 kurmak daha sağlıklı olur.

Hocam o ISO dosyaları yok artık. Böyle bir şey var.

1707763710729.webp

Hocam zaten ana bilgisayarım Windows 11.sadece performans açıcısından merak ettiğim için Dual boot yapacağım.

AME Wizard ile sıfır kurulum bir Windows sisteminin üzerine kuruluyormuş sanırım, en azından Linus'tan anladığım bu.

Hocam hangi Windows sürümü lazım 9 ay önce 20H2 çekilmişte yenilendimi acaba?

ISO'yu kaldırmalarındaki amacı anlamadım ne güzel kolayca kuruluyordu işte.

Aynı durumdan bende muzdairbim hocam. ReviOS bile aynı şeyi yapmış.

Sıfır Windows'a Ame Wizard ile playbook tanıtacaksınız. ISO kaldırılma sebebi Microsoft sorun çıkartıyor.